back to top
mojatv

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE U SEPTEMBRU PLIVATI U PARAMA: Čuveni ruski astrolog otkrio kome će zvezde biti naklonjene sledećeg meseca

Poznatog ruskog astrologa Pavela Globu u bivšim sovjetskim državama zovu “specijalista za zvezde”, a tvrde da ima veliku stopu pogađanja u svojim prognozama. Globa je veoma aktivan i često se oglašava, a ljudi ga vole jer na jednostavan i pitak način u svega par rečenica najavljuje šta čeka svaki znak Zodijaka na mesečnom, nedeljnom, pa i dnevnom nivou.

OVAN

Ovnovi bi u septembarskim danima trebalo da se pozabave samousavršavanjem i naprednom obukom. Svaki kurs, seminar ili učenje daće rezultate i višestruko će vam se isplatiti. Upravo bi to moglo da se drastično odrazi na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smeru. Vaša marljivost neće proći nezapaženo, moguće je da vas očekuje povišica ili će vam nadređeni ponuditi bolju poziciju.

BLIZANCI

Vrednim Blizancim nisu potrebne ni sreća ni naklonjenost zvezda: oni definitivno umeju da naprave pare! Ipak, u septembarskim danima sudbina će im se dodatno osmehnuti i pružiće im priliku da zarade još više novca. Takođe, ovo je mesec kada će vaši nadređeni konačno obratiti pažnju na vas i vaš rad, a to bi moglo da vam donose puno koristi.

STRELAC

Sudbina je za Strelčeve priprepimala poklone drugačije vrste – vrlo korisna i obećavajuća poznanstva! Obratite pažnju na osobe koje se pojavljuju u vašem životu – neke od njih su karta do dobre prilike za zaradu! Vaša finansijska situacija će se i te kako popraviti, a u tome će definitivno ulogu igrati neki poznanici.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:32
Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci