50 MINUTA ZA TELEĆU KAPAMU? Za Jovanu i Stojanku to nije problem! Sjajne ocene za porodicu Milosavljević

Danas je porodica Milosavljević ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

O porodici Milosavljević

Majka Stojanka je penzionerka. Slobodno vreme provodi šetajući psa. Jovana je po zanimanju geološki tehničar. Voli da kuva, a najviše bolonjeze. Mladen je strukovni ekonomista. Bavi se cvećarstvom. Kada mu vreme dozvoli, igra fudbal sa prijateljima. Voli sve da jede, ali najviše brzu hranu.

Svekrva Stojanka i snajka Jovana imale su zadatak da pripreme teleću kapamu. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 50 minuta s obzirom da nisu uspele da pronađu 5 namirnica.

Jovana jelo dobilo je najbolje komentare i ocene snajki i tako je završila sa prosečnom ocenom 10. Svekrvino jelo nije toliko zaostajalo i dobilo je prosečnu ocenu majki 9.

Mladen je pogodio ko je pravio koje jelo, a potom je i odgovorio na na pitanja kviza. Time je osvojio za svoju porodicu dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir

- Advertisement -

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci