back to top
mojatv

“ADVOKAT IMA PUNOMOĆ ZA RAZVOD, JA NEĆU VIŠE DA JE VIDIM” Ša izneo prljav veš iz odnosa sa suprugom Vanjom, PUKLA BRUKA

Iako im je veza već duže vreme na klimavim nogama, reper tvrdi da je sa njim i Mionom sve u savršenom redu. Tokom sinoćne emisije “Pretres nedelje” govorio je o svojoj rijaliti ljubavi, pa se dotakao i svoje još uvek zakonite supruge Vanje Aleksić.

Blic preporučuje

BRUTALNA SVAĐA U EMISIJI UŽIVO Dejan Dragojević i Nenad Aleksić Ša sasuli jedan drugom sve u lice, reper POBESNEO: “Ti ćeš moje ime da skrnaviš”

POSLE POKUŠAJA BEKSTVA UKAZANA MU STRUČNA POMOĆ Nenad Aleksić Ša imao razgovor sa PSIHIJATROM, reper neutešan

NENAD ALEKSIĆ ŠA DOŽIVEO NERVNI SLOM – BEŽI IZ ELITE Žestoko se sukobio sa Mionom, ona ga spustila pred svima: “Ne pravi idiota od sebe”

nenad aleksić ša

Foto: screenshot

Nenad Aleksić Ša

– Milane, ja sam odmah Mioni rekao, misli da me Marko Đedović nagovorio da uđem u vezu sa Mionom. Mene je začudilo jer smo mi drugari od spolja i onda da on izjavi da ja i dalje volim Vanju, glupost. Ja volim Mionu. Od ulaska je prošlo 5 meseci, stvari i situacije su se promenile, moj odlazak za razvod. Nova ljubav, osoba koju volim u koju sam se zaljubio i zavoleo. Ja sam ušao razlupan, kao poremećen. Došao sam k sebi, oporavio se, doneo sam odluku koju sam doneo, niti ću je ikad promeniti, advokat ima punomoćje da reši razvod, tu osobu ne želim da vidim nikad u životu. Ne vraćam se nekome ko je jako loš. Ja sam bio frapiran da on kaže da njoj hoću da se vraćam. Šokiran sam jer smo dobri i napolju, ne znam koliko puta više da ponovim da se ne vraćam tom odnosu i da je kraj – rekao je Ša, pa je svoj sud dala i Miona.

ša i vanja aleksić

Foto: Snežana Krstić / Ringier

- Advertisement -

Ša i Vanja Aleksić

– Zaista ne znam koja je njegova namera bila, prvenstveno jer su oni drugari napolju. Ako oni pričaju o svemu i to, ne znam ovo danas mi je delovalo sve suprotno. Kada je mene komentarisao videlo se da je spuštao loptu, ali da on smatra da je jedina naša veza prava verujem da misli tako – rekla je Miona.

– Osoba sa kojom sa provodio vreme 24/7, a sa Vanjom nisam uopšte bio zajedno. To je takav promašaj i ta veza i taj brak. Ovo nije srljanje, ovo traje. Ovaj odnos se gradio na zdravim temeljima. Ja sam se Marku poveravao za sve. Mensur je rekao između redova kako je ostavila tog dečka tako može sutra i tebe – rekao je Ša.

ša i miona

Foto: Snežana Krstić, Pink / Ringier

Ša i Miona

– Ja smatram da sve sa čim se susrećeš moraš dobro da otvoriš oči. Ne za Mionu konkretno, i za tu Vanju, trebalo je bolje da otvoriš oči i pogledaš. Ja sam rekao i dobro i loše – rekao je Mensur.

– Držao si se za taj detalj od pre pet meseci, a dalje sve što se dešavalo nisi pričao. Ti i ja nismo dugo šetali, ali smo dobri – zaključio je Ša.

VIDEO: Nenad Aleksić Ša se nada pomirenju sa ženom

Nenad Aleksić Ša se nada pomirenju sa ženom

Najnoviji članci