back to top
mojatv

Ana Ćurčić se OGLASILA POVODOM OTKAZA Anđele Đuričić na televiziji, evo šta zna o celoj situaciji: “SVAKO BIRA SVOJ PUT”

Anđela se danas oglasila na svom profilu na Instagramu i potvrdila da više ne radi na televiziji na kojoj je radila kao voditeljka, a sada je celu situaciju prokomentarisala i njena suparnica Ana Ćurčić, koja je nedavno dobila poslovni angažman na istoj televiziji.

Blic preporučuje

“JA SAM SA TOM TELEVIZIJOM ZAVRŠILA” Nakon priča da je dobila OTKAZ, oglasila se Anđela Đuričić i prekinula ćutnju – evo da li MENJA RADNO MESTO

“TRAŽILI SU DA LAŽE NA SUDU” Zvezdan Slavnić izneo šok tvrdnje – Anđela Đuričić ga tuži, a za svedoka će POZVATI NJU: “Sve sam saznao”

anđela đuričić i ana ćurčić

Foto: Milan Ilić / Ringier

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

– Ne znam ništa o tome. Sada od tebe čujem to. Došla sam juče sa puta. Svejedno mi je da li Anđela radi na toj televiziji ili ne. Svako sebi bira put – rekla je Ana za “Srbiju Danas”.

anđela đuričić i zvezdan slavnić

Foto: Screenshot/Zadruga, Snežana Krstić / Ringier

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Advertisement -

Podsetimo, Anđela je u rijalitiju “Zadruga 6” otpočela vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je u tom trenutku bio zauzet muškarac i u dugogodišnjoj vezi sa Anom Ćurčić. Anđela je iz “Zadruge” diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Maju Marinković. Njena veza sa Zvezdanom u spoljašnjem svetu bila je kratkog daha, a u svojim javnim obraćanjima trudila se da govori o svojoj novoj karijeri. Ipak, izgleda da je i ovoj njenoj “avanturi” došao kraj.

Video: Ivan Marinković i Ana Ćurčić nakon suđenja

Ivan Marinković i Ana Ćurčić nakon suđenja

Najnoviji članci