back to top
mojatv

“BEBA JE UVEK DOBRODOŠLA” Glumica Brankica Sebastijanović o prinovi i bivšem dečku Milošu Bikoviću, evo da li mu je čestitala što će postati otac

– Uopšte nisam time opterećena, kad god da se beba desi, biće dobro. Imam sreću što nisam okružena ljudima koji se za to zanimaju, moji roditelji prvi nemaju svest o tome koliko mi je godina, za njih sam još uvek u dvadesetim, i ne misle da bi trebalo da žurim. Moj dve godine stariji brat Neven već ima troje dece, sinove Vuka (5) i Dušana (3) i ćerku Taru, rođenu u januaru, kojima se trudim da budem najbolja tetka. Slobodno vreme provodim sa njima i čini mi se da je to uvek malo, da bih mogla još. Baš sam vezana za njih.

Blic preporučuje

ISTINA O UDAJI Brankica Sebastijanović progovorila o venčanju sa partnerom kojeg krije od javnosti!

BRANKICA SEBASTIJANOVIĆ I LUKA RACO sa ekipom Ponoćne čarolije stižu i u vaš grad!

I dok uživa u ulozi tetke, Brankica nema zadršku prema onima koji odlažu najlepšu životnu ulogu.

 brankica sebastijanović

Foto: Milan Ilić / Ringier

Brankica Sebastijanović

– Živimo u veoma brzom vremenu, ljudi su poslednjih godina postali egocentričniji i sebičniji, a za roditeljstvo moraš sebi da budeš na drugom, ako ne i na petom mestu, jer su potrebe deteta najvažnije. Mnogi se, imam utisak, toga ne odriču bas lako, pa je možda poštenije sačekati dok ne budeš potpuno zreo i siguran da to želiš, pošto je dete najveća moguća odgovornost. To jeste tema koja je prisutna među mojim prijateljima u svakodnevnom životu, jer smo u tim nekim godinama. Dosta njih se već ostvarilo u roditeljskoj ulozi, ali ima i onih koji još nisu. Doduše, i granice su se s vremenom pomerile, pa žene rađaju i u kasnijim četrdesetim.

S obzirom na to da će njen bivši dečko i kolega Miloš Biković uskoro postati otac, nije želela da komentariše da li mu je čestitala na prinovi.

– Ne bih odgovorila na to pitanje – uzvratila je uz osmeh.

- Advertisement -

Posle veze sa Milošem Bikovićem, s kojim je igrala u filmu “Kad ljubav zakasni”, emotivne partnere drži dalje od očiju javnosti, te je na pitanje o ljubavnom životu samo otkrila da je zadovoljna i emotivno ispunjena.

(Gloria)

VIDEO: Brankica Sebastijanović o dečku

brankica_sebastijanović_o_decku_zab_clip_safe

Najnoviji članci