back to top
mojatv

“BILA JE PRIRODNO LEPA, UPROPASTILA SE” Tamara Đurić izvadila silikone iz grudi, a ovako je izgledala PRE SVIH OPERACIJA – kaže da ih je imala preko 100

Naime, starleta je sada odlučila da izvadi silikone iz grudi i pokaže svoje prirodno izdanje, te je sada doslovno “ravna kao daska”.

Blic preporučuje

(VIDEO) VEROVALI ILI NE, I TO SE DESILO Tamara Đurić izvadila silikone iz grudi i sad je “ravna kao daska”: Ovako izgleda

“Silikoni kao AIRBEGOVI, a implanti u zadnjici ČUDNO STOJE”: Niko ne može da veruje kako Tamara Đurić izgleda u kupaćem, izazvala lavinu reakcija

www.instagram.com

www.instagram.com

Međutim, Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

twitter.com

– Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi – rekla je Tamara jednom prilikom za “Informer”.

HtmlCode

Na internetu se takođe može pronaći slika Tamare Đurić pre estetskih intervencija, na kojoj bukvalno izgleda neprepoznatljivo, a komentari ispod objave su sledeći:

- Advertisement -

“Druga žena”, “Upropastila se baš”, “Šta joj je sve ovo trebalo”, “Od stare Tamare nije ostalo ništa”, “Bila je prirodno lepa devojka pre” – samo su neki od komentara.

HtmlCode

Podsetimo, starleta Tamara Đurić pre izvesnog vremena pojavila se na televiziji i otkrila svima da joj je turski hirurg uništio nos, zbog čega je porede sa pokojnim pevačem Majklom Džeksonom. Tamara je odlučila da ponovi operaciju kod drugog hirurga, a Turčina da tuži.

HtmlCode

– Tačno je da sam ga tužila i nemam nameru da odustanem – kratko je potvrdila Tamara za “Informer”.

Video: Tamara Đurić kao Majkl Džekson u javnosti

Tamara Đurić kao Majkl Džekson u javnosti


Najnoviji članci