back to top
mojatv

“BILA SAM KAO LOPTICA” Ovako je Đina Džinović izgledala pre svih ESTETSKIH KOREKCIJA – evo šta je sve ćerka Meline i Harisa promenila na sebi

Inače, Đina je 2022. godine napunila 18 godina, a njena lepota i vitka linija definitivno su joj pomogli da se probije u moru influensera i sada je na Instagramu prati veliki broj ljudi.

Blic preporučuje

“Haris ne dozvoljava Đini da NOSI BRUSTHALTER I DA SE ŠMINKA” Otkriveni nepoznati detalji iz porodice Džinović i koliko je pevač STROG OTAC: “Malo mi je žao”

“U GROB ĆE ME OTERATI” Evo zašto je ćerka Meline i Harisa Džinovića JAVNO PLAKALA NA MREŽAMA: “Samo histerija i plač, ne mogu više”

www.instagram.com

Takođe, često se spekuliše i o estetskim intervencijama koje je Đina radila na sebi.

Ona je jednom prilikom na storiju otkrila da je ubrizgala 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije.

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

www.instagram.com

Ona je odlučila da taj problem pošto sankcioniše te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom.

U jednoj poznatoj klinici u Beogradu navodno je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

- Advertisement -

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Mnogi komentarišu da je ugradila i silikone, ali mlada influenserka to još uvek nije potvrdila.

www.instagram.com

Izgled Đine Džinović, po rečima influenserke, do pre dve godine bio je potpuno drugačiji.

– Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar – kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

đina džinović

Foto: Pink / screenshot

Đina Džinović


Najnoviji članci