back to top
mojatv

BILJANA IZ ČAČKA ISKIDALA HLEB I IMALA ŠTA DA VIDI Spremala ručak pa pronašla ovo: Da je dete progutalo ko zna šta bi bilo FOTO

Odlazak po osnovne namirnice u market koji se nalazi u Čačku, Biljani se pretvorio u dramu, kada je nakon završene kupovine i dolaska kući, prilikom pripreme obroka u hlebu pronašla komad plastike.

Samo pukom srećom primetila ga je na vreme, pa nije došlo do većeg incidenta jer se neko ko bi konzumirao tu namirnicu mogao ozbiljno povrediti.

– U sredini hleba ugledala sam parče tvrde plastike koje uopšte nije malo, bilo je poput stakla. Srećom, prilikom lomljenja hleba osetila sam pod rukom da nešto nije u redu i onda sam videla o čemu se radi, rekla je Biljana R. za agenciju RINA.

Ona dodaje da je ceo slučaj prijavila nadležnim ispekcijama, kako bi se sprečila dalja tragedija.

– Nije mi jasno kako je došlo do toga da komad ove plastike dospe u parče hleba. Ne daj Bože da je neko dete kupilo to kupilo i krenulo da jede, moglo je progutati ovaj komad plastike i ko zna šta bi bilo – dodaje Biljana.

biljana iz čačka iskidala hleb i imala šta da vidi spremala ručak pa pronašla ovo: da je dete progutalo ko zna šta bi bilo foto

1 / 4 Foto: RINA

biljana iz čačka iskidala hleb i imala šta da vidi spremala ručak pa pronašla ovo: da je dete progutalo ko zna šta bi bilo fotobiljana iz čačka iskidala hleb i imala šta da vidi spremala ručak pa pronašla ovo: da je dete progutalo ko zna šta bi bilo fotobiljana iz čačka iskidala hleb i imala šta da vidi spremala ručak pa pronašla ovo: da je dete progutalo ko zna šta bi bilo foto

Nada se da nadležne inspekcije neće ovaj slučaj ostaviti nerešenim i da će brzo reagovati, jer je kako navodi, ovakva situacija opasna i nedopustiva.

(Kurir.rs/RINA)

Bonus video:

- Advertisement -

08:37
Obredni vlaški hleb POMANA i sve tajne vezane za taj običaj

Kurir

Najnoviji članci