“BILO JE BOLNO I TRAUMATIČNO, JEDVA SAM SE IŠČUPALA” Ljiljana Stjepanović progovorila o RAZVODU: “Najbliži su sve vreme znali šta se dešava”

Kako sama kaže, razvod smatra najbolnijim iskustvom koje ju je zadesilo. Njenog supruga, Bojana Repića, upoznala je još u srednjoj školi, a sudbonosno “da” izgovorili su kada je glumica imala samo 21 godinu.

Blic preporučuje

POSAO ME LEČI KAO I SVAKOG GLUMCA Ljiljana Stjepanović: Na žalost, nijedan Šekspirov komad do sada nisam odigrala

Ljiljana Stjepanović svečano otvorila 5. Somborski filmski festival

ljiljana stjepanović

Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija

Ljiljana Stjepanović

– To je velika trauma i ne bih je nikome poželela. Jedva sam se iz nje iščupala i ne volim ni da se setim tog vremena. Mlada sam se udala, rodila decu, a onda razvela i ostala sama, tako da je sve to za mene bilo trauma. Da sam bila starija, možda bih to drugačije preživela, a ovako sve je bilo bolno i traumatično. Ipak, smatrala sam kako je bolje da deca rastu u miru i s jednim roditeljom, nego u lošoj atmosferi – ispričala je ona svojevremeno za “Story” i otkrila zašto je došlo do razvoda.

– Bili smo dva različita sveta. Imala sam svega 27 godina. Nije mogao da podnese moj posao zbog ljubomore. Bio je službenik, nije me podržavao i shvatao neke stvari, tako da smo nažalost otišli u raskorak. Mislim da je porodica važna i to mi je strašno nedostajalo u životu jer sam morala sama da se borim, ali takva mi je sudbina. Na sreću, izgurala sam. Nisam razmišljala o tome šta ljudi kažu što sam raspuštenica. Oduvek sam bila borac, a deca su bila uz mene, pa se nisam obazirala na tuđa mišljenja. Moji najbliži znali su razloge zašto se moj brak raspao i nisam osećala potrebu da se bilo kome pravdam – rekla je tada Ljilja, pa priznala zbog kojeg je godinama kasnije ostala sama.

glumica se prisetila teškog perioda

Foto: Zoran Lonačević / Ringier

- Advertisement -

Glumica se prisetila teškog perioda

– Naravno da želite da volite, naslonite glavu na nečije rame, podelite brige s nekim. Imala sam zapravo jednu dugu vezu, ali nisam htela ponovo da se udajem jer sam se plašila da bi moja deca mogla da mu predstavljaju teret i nisam bila sigurna u njegovu ljubav prema Igoru i Vlastimiru. U ovim godinama već prija mi samoća, sinovi su odrasli, a ja sam konačno svoja i mogu na pravi način da se posvetim sebi i poslu. Imam kreativne trenutke u svojoj samoći, mnogo pišem i to mi prija. Za sada se dobro snalazim i ne smeta mi što nemam muškarca uz sebe – zaključila je Ljilja.

VIDEO: ljiljana_stjepanovic_o_svom_vremenu_show_clip_safe

ljiljana_stjepanovic_o_svom_vremenu_show_clip_safe

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci