back to top
mojatv

BIVŠA UČESNICA “ELITE” VEĆ MESEC DANA NE DOLAZI SEBI Završila u bolnici, OSVANULA SLIKA IZ KREVETA, a ne može da priča! Kosa joj opada, ima problem i sa bubrezima

Teodora priznaje da više ne može ni da govori.

Blic preporučuje

“MISLILA SAM DA SAM ZDRAVA” Teodora Balzak o zdravstvenom stanju i bolničkom lečenju: “Sve ovo je šok za mene”

HITNO NAPUSTILA “ELITU”, PA ZAVRŠILA KOD LEKARA Teodora Balzak se oglasila iz bolnice

teodora

Foto: Rajko Ristić / Ringier

Teodora

– Dobila sam upalu štitne žlezde, imam temperaturu. Baš mi je loše, ne mogu ni da pričam uopšte – otkrila je Teodora danas.

Na fotki koja je osvanula na Instagramu vidimo Teodoru kako leži, a mnogi su joj poželeli da što pre bude ona stara Teodora.

teodora balzak

Foto: balzak_teodora, Instagram / screenshot

- Advertisement -

Teodora Balzak

Teodora ne krije koje sve probleme ima.

– Iskreno, baš sam loše. Više stvari je odjednom. Početak je bila ta štitna žlezda, onda su otkrili da mi srce nije ok, da imam tahikardiju, a onda su provalili da mi nije u redu nadbubrežna žlezda i sutra imam razna ispitivanja. Ujutru idem u bolnicu da radim neki specijalni test. Moram da idem i na ultrazvuk stomaka, kortizol mi nije dobar i krvna slika mi je loša. Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo. Ja sam iza sebe imala četiri stresne godine. Bio je doktor kod mene pre dva sata i rekao mi je da je baš loša situacija i da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu. Meni je počela i kosa da opada, glava i noge mi otiču i mnoge druge stvari i eto, ne znam šta da kažem – rekla je Teodora bila za “Informer”.

teodora balzak

Foto: Pink / screenshot

Teodora Balzak

Teodora je napustila “Elitu” još pre mesec dana, a stanje joj se nikako ne popravlja.

– I opet borba… Valjda je zadnja… Hvala svima na podršci – navela je Teodora putem društvenih mreža.

– Pakao rezultati. To je problem. Rekla mi je: “Ovo nije za zaj*******u”, šta si radila do sad? Moram da izađem odavde – govorila je ona pred izlazak iz rijalitija.

Nešto ranije, njen dečko Nikola Bukilić diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je samoinicijativno napustio imanje, zbog čega je Teodora, koja je tada ostala u “Eliti”, patila i često isticala koliko joj je teško bez njega.

VIDEO Teodora Balzak o tetovažama

Teodora o tetovažama

Najnoviji članci