BIVŠI ZAVODNIK SE ZAPUSTIO I NABACIO KILOGRAME VIŠKA ZBOG PRVE ŽENE: Utehu je pronašao u 28 godina mlađoj, čak nastupaju zajedno

Objavljeno

- Advertisement -

Rasel Krou i Britni Teriot održali su zajednički koncert u Sidneju, a čini se kako je glumac stvarno srećan sa svojom mlađanom izabranicom.

Slavni holivudski glumac Rasel Krou nastupio je u Sidneju u sklopu svoje muzičke turneje “Indoor Garden Party Tour”, a na pozornici mu se pridružila i njegova 28 godina mlađa devojka Britni Teriot.

59-godišnji Rasel je poznat kao veliki ljubitelj muzike, a čini se da je svoju ljubav preneo i na 31-godišnju Britni, koja mu je prateća pevačica. Par je uživao u nastupu za koji su oboje uskladili i crne odevne kombinacije, a sve su popratili i fotografi koji su se tamo našli.

Upravo je Britni vratila Raselu veru u ljubav, i to nakon što mu razvod od bivše supruge Danijele Spenser nije lako pao. Bivši supružnici u braku su bili od 2003. do 2018. godine, a vest da se razvode šokirala je njegove obožavatelje jer su delovali kao skladan par. Međutim, Danijel je kasnije otkrila šta im je zapravo presudilo.

“Završiš na mestu na kom niste prijatelji, ne možete biti tu za decu niti da zajedno odlazite na premijere, slavite Božić ili šta drugo što je važno deci. To je bilo tužno. Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza je završila, ali ne i prijateljstvo”, izjavila je Danijel u jednom od intervjua, a upravo je ona bila ta koja je razvod pokrenula.

Rasel je nakon toga počeo da se goji i “skuplja” kilograme viška i prema pisanju stranih medija imao je gotovo 150 kilograma, ali sve se promenilo kada je upoznao Britni.

BIVŠI ZAVODNIK SE ZAPUSTIO I NABACIO KILOGRAME VIŠKA ZBOG PRVE ŽENE: Utehu je pronašao u 28 godina mlađoj, čak nastupaju zajedno

1 / 12 Foto: Profimedia

BIVŠI ZAVODNIK SE ZAPUSTIO I NABACIO KILOGRAME VIŠKA ZBOG PRVE ŽENE: Utehu je pronašao u 28 godina mlađoj, čak nastupaju zajednoBIVŠI ZAVODNIK SE ZAPUSTIO I NABACIO KILOGRAME VIŠKA ZBOG PRVE ŽENE: Utehu je pronašao u 28 godina mlađoj, čak nastupaju zajednoBIVŠI ZAVODNIK SE ZAPUSTIO I NABACIO KILOGRAME VIŠKA ZBOG PRVE ŽENE: Utehu je pronašao u 28 godina mlađoj, čak nastupaju zajednoBIVŠI ZAVODNIK SE ZAPUSTIO I NABACIO KILOGRAME VIŠKA ZBOG PRVE ŽENE: Utehu je pronašao u 28 godina mlađoj, čak nastupaju zajedno

Zbog nje je uspeo da skine 24 kilograma i vrati veru u život. Neko vreme su kružile glasine da su se venčali u tajnosti, ali oni se o tome nisu oglasili, a detalje svog privatnog života uglavnom vešto čuvaju za sebe.

(Kurir.rs/Dvevnik.hr)

Bonus video:

01:20
SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA: Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

- Advertisement -

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci