BRAČNI PAR PUTOVAO IZ BUGARSKE KA NEMAČKOJ PA DOŠAO NA GRADINU: Žena u tašnici skrivala vrećicu zbog koje su nadrljali (FOTO)

Carinici su 26. septembra 2023. godine na graničnom prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja.

Slučaj je otkriven kada je na red za redovnu kontrolu na ulazu u Srbiju pristigao kombi ”VW Transporter” kojim je bračni par stranih državljana putovao iz Bugarske ka Nemačkoj.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za carinsku kontrolu, vozač i njegova supruga su izjavili da sa sobom nose samo lični prtljag. Međutim, sumnjajući u njihovu izjavu, carinici su odlučili da detaljno pregledaju vozilo i tada su u tašni vozačeve supruge pronašli vrećicu punu zlatnog nakita koji putnici nisu prijavili.

bračni par putovao iz bugarske ka nemačkoj pa došao na gradinu: žena u tašnici skrivala vrećicu zbog koje su nadrljali (foto)

1 / 7 Foto: Carina Srbije

bračni par putovao iz bugarske ka nemačkoj pa došao na gradinu: žena u tašnici skrivala vrećicu zbog koje su nadrljali (foto)bračni par putovao iz bugarske ka nemačkoj pa došao na gradinu: žena u tašnici skrivala vrećicu zbog koje su nadrljali (foto)bračni par putovao iz bugarske ka nemačkoj pa došao na gradinu: žena u tašnici skrivala vrećicu zbog koje su nadrljali (foto)bračni par putovao iz bugarske ka nemačkoj pa došao na gradinu: žena u tašnici skrivala vrećicu zbog koje su nadrljali (foto)

Reč je o 10 zlatnih narukvica, 3 zlatna lanca, 1 ogrlici, 3 prstena i 3 para minđuša, ukupne težine 418 grama. Кako vrednost neprijavljenog nakita prelazi jednu trećinu vrednosti vozila, pa je i ono zadržano do okončanja postupka.

Podsećamo da su putnici, bez obzira da li dolaze u Srbiju ili kroz nju samo prolaze, u obavezi da prilikom prelaska granice prijave sve dragocenosti koje nose sa sobom, čime sprečavaju rizik da im one budu privremeno ili trajno oduzete.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49
ORGANIZOVAN KRIMINAL IMA SAMO JEDAN CILJ! Stručnjaci za Kurir TV o povezanosti Zvicera i Gogića: Školski primer, pogodan za šverc!

- Advertisement -

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci

SRBIN SA INTERPOLOVE POTERNICE UHAPŠEN U HOTELU U TIVTU! Muškarac se sumnjiči za pokušaj teškog ubistva 2016. godine!

Državljanin Srbije N.L. (45), koga traži Interpol zbog pokušaja teškog ubistva, uhapšen je u...

DOKTOR ACA DOČEKUJE PACIJENTE PRIKAČEN NA KISEONIK: Heroj teško bolestan, bori se za život, kolegi poslao potresnu poruku (FOTO)

Doktor Aleksandar Babić (47) iz Trebinja boluje od cistične fibroze, ima i Kartagenerov sindrom,...

KAKO NAJBOLJE UNAPREDITI GRADSKI PREVOZ! Novi Sad se uključio u specijalan projekat – EVO O ČEMU SE RADI

Početkom 2021.godine grad Novi Sad je u partnerstvu sa Opštinom Milano, Opštinom Patras i...