back to top
mojatv

BREGAR PRED TURSKU: Očekuje nas duel sa ozbiljnim protivnikom

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio je pred meč protiv Turske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo da njegovu ekipu očekuje duel sa ozbiljnim protivnikom.

“U nedelju nas čeka ozbiljan protivnik, Turska i moramo se pripremiti da taj meč dobijemo i plasiramo se na Evropsko prvenstvo. Sve igračice su zdrave, možemo nesmetano da radimo i nadamo se pozitivnom rezultatu”, izjavio je Bregar, a preneo RSS.

Srbija u nedelju dočekuje Tursku u meču poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, i u slučaju pobede Srbija će izboriti plasman na EP.

Srpska rukometašica Katarina Bojičić je rekla da je ekipa “dala sve od sebe da se što bolje pripremi”.

“Kao što je ova utakmica najbitnija nama, tako je i Turskoj, te očekujem veliku borbu, žar, želju, srce. Nismo dugo trenirale, ali smo dale sve od sebe da se pripremimo što bolje i očekujemo pobedu. Pozivam navijače da dođu i pomognu nam da odigramo ovaj meč što bolje”, izjavila je Bojičić.

Jovana Jovović je pozvala navijače da u što većem broju dođu u Kristalnu dvoranu u Zrenjaninu i podrže Srbiju.

“Protiv Turske nam neće biti ni malo lako, ali opet sve zavisi od nas, kako ćemo ući u utakmicu i kakvu ćemo imati realizaciju. Za nas bi bio veliki korak i obaveza da se plasiramo na Evropsko prvenstvo i takođe želim da pozovem navijače da dođu u što većem broju”, rekla je Jovović.

(Beta)

Kurir

Najnoviji članci