back to top
mojatv

BRITNI SPIRS NAKON 16 GODINA OTKRILA ZAŠTO JE OBRIJALA GLAVU: Pevačica progovorila o svom nervnom slomu kojem je svedočio CEO SVET

Pevačica Britni Spirs (41) šokirala je javnost 2007. godine kad je obrijala glavu. Ona je ušetala u jedan frizerski salon i zahtevala da joj se obrije kosa, frizerka je to odbila pa je pevačica uzela mašinicu za brijanje i sama to učinila, dok su paparaci beležili svaki pokret. Pevačica je nakon 16 godina konačno otkrila zašto je to učinila.

Toliko su me posmatrali dok sam odrastala, od glave do pete. Ljudi su mi govorili šta misle o mom telu još od tinejdžerskih godina. Brijanje glave i gluma bili su moji načini da se oduprem tome – napisala je pop zvezda u svojim nadolazećim memoarima ‘Žena u meni’, čiji je deo ekskluzivno najavio People.

Britni se priseća 2008. godine kad je njen otac, Džejmi Spirs, preuzeo kontrolu nad njenim ličnim i zdravstvenim životom te finansijskim poslovima. Od tad pevačica nije imala uticaj na svoj vlastiti svakodnevni život.

– Bila sam prisiljena da mislim da su ti dani gotovi. Morala sam pustiti kosu da opet naraste, vratiti se u formu. Trebala sam rano ići u krevet i uzeti sve lekove koje su mi prepisali – podelila je Britni.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Kurir

Najnoviji članci