BUDUĆA TAŠTA OGNJENA AMIDŽIĆA JE VEOMA ATRAKTIVNA ŽENA Minina majka završila je jedan od najtežih fakulteta, evo kako izgleda

Popularni par je već zakazao venčanje, a Ognjenova buduća tašta Zora Naumović je veoma atraktivna dama. Minina majka je doktorka interne medicine i može se primetiti da ona i Mina dosta liče.

Blic preporučuje

PRVO OGLAŠAVANJE TRUDNE DEVOJKE OGNJENA AMIDŽIĆA Mina otkrila kako se oseća u drugom stanju: “SVE LAŽU”

DRŽI SE ZA STOMAK Prva slika TRUDNE devojke Ognjena Amidžića: Oglasila se i pozirala u blagoslovenom stanju, voditelj odmah morao da reaguje

AMIDŽIĆ SA TRUDNOM DEVOJKOM NAPUSTIO SRBIJU Mina pokazala gde se nalaze, ovako uživa u trećem mesecu, a isplivala i njihova PREPISKA

www.instagram.com

Prema podacima dostupnim na internetu, u biografiji Minine majke piše da je završila Medicinski fakultet u Novom Sadu 1983. godine, kao jedan od boljih studenata sa prosečnom ocenom 9,66.

Zora je osam godina nakon osnovnih studija, završila i specijalizaciju iz interne medicine sa ocenom 10, kao i magistarske studije iz kadriologija na istom fakultetu. Ministarstvo zdravlja joj je dodelilo zvanje primarijusa.

www.instagram.com

Podsetimo, Voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

– Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej – rekao je Ognjen i dodao:

- Advertisement -

– Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba.

Video: Ognjen Amidžić sa devojkom na aerodromu

Ognjen Amidžić sa devojkom na aerodromu


Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci