back to top
mojatv

ČESTITALA BOŽIĆ SRBIMA I “PRAVOSLAVNOM CARU PUTINU”, PA DOBILA PRIJAVU Novljanka zapucala, tužilac je oslobodio, a policija tužila

Protiv Novljanke D.Š. biće podneta prekršajna prijava zbog sumnje da je prekršila Zakon o oružju, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Novski policajci su postupajući po naredbi Osnovnog suda u Herceg Novom, danas izvršili pretres stana i drugih prostorija, kao i vozila koje koristi D.Š.

“Policija je identifikovala D.Š. nakon što se na video snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi ženska osoba iz oružja ispaljuje projektile u vazduh. Izvršenim pretresom stana koje koristi D.Š. pronađen je startni pištolj”, kazali su iz Uprave policije.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kome Novljanka govori: “Braćo i sestre Srbi, braćo i sestre Rusi, pravoslavni care Putine, nazdravlje Badnji dan i sutrašnji Božić. Mir Božiji, Hristos se rodi”.

Nakon toga se na na snimku vidi kako je ona ispalila više hitaca u vazduh.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da u radnjama D.Š. nema elemenata krivičnog dela.

“Službenici Odeljenja bezbednosti Herceg Novi će protiv nje podneti prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz člana 107 Zakona o oružju”, zaključuju u policiji.

Kurir.rs / CDM

Kurir

Najnoviji članci