back to top
mojatv

“ČESTO NIJE BIO KUĆI” Bivša supruga Momčila Otaševića progovorila o DVA RAZVODA: “Teško je biti u lošem braku”

Jelena je majka četrnaestogodišnje Lote, petogodišnje Maše i trogodišnjeg Jakše, a iza sebe ima dva braka.

Blic preporučuje

“Sram te bilo, sad si došla da se moliš Bogu! Videli smo mi šta radiš. Marš napolje” Bivšu suprugu Momčila Otaševića napali u crkvi

(VIDEO) “NAJTEŽE MI PADA RASTANAK OD DECE” Momčilo Otašević posle razvoda progovorio o privatnom životu, pa istakao: “Porazi su me ojačali”

Najstarija ćerka Lota dete je iz braka s vlasnikom zagrebačkog kluba Mint, Kristijanom Babićem, s kojim je glumica bila u braku tri godine, a ostali su u dobrim odnosima.

jelena perčin i momčilo otašević sa decom

Foto: Instagram

Jelena Perčin i Momčilo Otašević sa decom

Kasnije se udala za crnogorskog glumca Momčila Otaševića, kojeg je upoznala na snimanju serije ‘Kud puklo da puklo’, no i taj brak je prekinut, a u njemu su dobili dvoje dece.

Ona je otkrila je kako su njena dva razvoda bila potpuno različita, ali da je svejedno reč o situaciji u kojoj se mora maksimalno prilagoditi.

Prvi razvod se razlikuje od drugog

- Advertisement -

– Potpuno je bio različit moj prvi razvod od ovog drugog jer su u pitanju različiti ljudi. Tu je situacija gde možeš dati svoj maksimum i nadati se najboljem. Tu nema pravila. Mogu posledice biti ovakve i onakve, ali ja mislim da je puno teže biti u lošem braku, rekla je u podcastu ”Mame kod Lane”.

momčilo otašević

Foto: Mitar Mitrović / Ringier

Momčilo Otašević

– Nama nije velika promena jer je Momo, takav nam je posao, puno ga nije bilo, puno je radio pa u tom smislu nije deci bio šok. Mislim da je važno, i što mi se pokazalo od početka, ono što je moj stav, da je bitno da postoji komunikacija. Da deca vide komunikaciju među roditeljima i da ona nije patološka. Po mogućnosti da neke svoje ljutnje, povrede, uspe čovek staviti sa strane. Staviti stvarno decu na prvo mesto, poručila je Jelena.

Istakla je kako je komunikacija među rastavljenim supružnicima jako važna jer deca puno više čitaju neverbalne znakove nego verbalne.

– Ukoliko se to ne može onda maksimalno izbegavati komunikaciju pred decom, upravo zato jer čitaju te znakove. Deca su zapravo jako prilagodljiva. Meni je bitno da nikad nisam rekla ni Loti, a sad ni Maši i Jakši mama i tata više nisu zajedno jer se ne vole. To mi je nešto grozno. Maša i Jakša su još uvek premali. S Lotom sam to kasnije komunicirala, negde u prvom osnovne je počela postavljati pitanja. Onda bi joj rekla, ne, ja volim tvog tatu. Nismo više zaljubljeni, nismo više u braku, ali ga ja volim i on je moj prijatelj i nekako mi je važan jer je tvoj tata. I onda oni tu steknu neku stabilnost i nemaju osećaj da moraju birati između dva roditelja, otkrila je glumica.

jelena perčin

Foto: Mame kod Lane / youtube

Jelena Perčin

Naglasila je kako nikako ne želi da dovede svoju decu u poziciju da moraju birati između roditelja.

– Najčešće deca biraju slabijeg roditelja jer intuitivno osećaju da ga trebaju zaštititi. Ima i tih nekih faza koje treba izdržati i ne povoditi se za nekim sentimentom trenutnim nego dugoročno što je stvarno za njih dobro. Nema idealne porodice, ni oni koji su u braku, ni oni koji su rastavljeni. Niti je život idealan. Život nosi puno nepravdi i puno frustracija. Ako bih rekla da je nešto umeće življenja to je naučiti se živeti s tim da sam ne uđeš u frustraciju. Da znaš nekako naći radost u svemu, barem u onome što imaš, s jedne strane, a s druge strane da su neki promašaji, greške sastavni deo života. Jednostavno treba ići dalje, zaključila je Jelena Perčin, prenosi CDM.

Izjava Momčilo Otašević

Najnoviji članci