back to top
mojatv

ČUVENI SNAGATOR IZVUKAO TINEJDŽERKU IZ PREVRNUTOG AUTOMOBILA: Evo kako je izgledala AKCIJA SPASAVANJA! “On ima veliko srce” (FOTO)

Bivši bokser Hulk Hogan (70) spasio je tinejdžerku koja je nedavno učestvovala u saobraćajnoj nesreći u Klirvoteru na Floridi. Njen automobil prevrnuo se na krov, a Hulk ju je s prijateljem izvukao iz automobila. S njim je bila i njegova supruga Skaj Dejli (45).

– Sinoć smo otišli s večere u Tampi. Videli smo auto koji se prevrnuo ispred nas. Iskreno se divim svom suprugu Hulku Hoganu i dobrom prijatelju Džejku Rasku što su priskočili u akciju – oglasila se Skaj na Fejsbuku.

The crazy part about the teenager that flipped her car was that without a knife to puncture the airbags to get her out ,a Indian Rocks Christian ballpoint pen came in really handy to pot the bags,thank you God,all is well even now,Amen HH
— Hulk Hogan (@HulkHogan) January 16, 2024

Skaj Dejli napisala je kako je tinejdžerka bila ‘nepovređena, samo stvarno uzdrmana, što je bilo pravo čudo’.

Uzrok nesreće još se istražuje, javila je policija.

TMZ je objavio fotografije, a na njima se vide Hogan i Džejk kako izvlače tinejdžerku iz automobila. Hogan se nakon toga oglasio na Tviteru i rekao da je hemijskom olovkom aktivirao vazdušne jastuke.

– Hvala Bogu, sve je sada dobro – dodao je.

Komentarisala je sve i Hulkova menadžerka.

– To je tipično za Hulka, ima veliko srce. Pomaže i tretira ljude s najvećim poštovanjem – rekla je Linda Bos.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B.)

Bonus video:

- Advertisement -

00:06
Automobil prevrnut na krov, Mostarska petlja

Kurir

Najnoviji članci