back to top
mojatv

“DA LI SI NORMALAN, KO JE ON?” Goca Tržan nije znala ko je Marko Đedović – njena reakcija postala VIRALNA NA MREŽAMA

Rijaliti učesnik Marko Đedović, nedavno je rekao da nije znao da ga je ona varala, a kada su pevačicu sada pitali kako to komentariše ona je ostala u šoku, snimak je vrlo brzo postao viralan.

Blic preporučuje

“NISAM ZNAO DA JE GOCA VARALA IVANA” Marinković cimeru ispričao detalj iz braka sa pevačicom, on ostao zatečen: “Prvi put to čujem”

www.instagram.com

– Da li si možda ispratila, svi portali su pisali o tome, moram da te pitam o tome – glasilo je pitanje voditelja.

– Nemam ja portale, nemam pojma o čemu se radi, je l’ si bre normalan? – rekla je Goca, a zatim je voditelj rekao kako je Đedović nešto pričao o njoj u rijalitiju.

– Ko je on uopšte, mislim stvarno ko je čovek, ja ne znam stvarno – usledio je Gocin odgovor, koji je ubrzo postao hit na mrežama.

.

Foto: Petar Marković, Snežana Krstić / Ringier

.

Podsetimo, Đedović je ustao za crnim stolom da prokomentariše priču rijaliti učesnika Nemanje Gačića, a onda se osvrnuo na Ivana.

- Advertisement -

– Kakva ti saznanja o tome imaš i kakvu si reakciju Ivanovu primetio dok je Gačić pričao svoju priču – pitao je Darko.

– Nemanja je pričao o svemu što mu se izdešavalo i kada sam se vraćao, sprdao sam se, ali video sam Ivanovu smrknutu facu i vikao mi je: “Nemoj”. I Ivan mi je rekao: “Vrlo slične stvari su se meni izdešavale”, ja pitam: “Je l’ sa Gocom?”, on mi kaže: “Da, ali nije kum”. Ja sam prvi put čuo za tu priču, nisam znao za tu priču o razvodu Ivana i Goce. Nisam znao za to varanje i da je Goca sve to radila – rekao ie Đedović.


Najnoviji članci