back to top
mojatv

“DA SAM ZNAO DA ĆE MI BITI OVAKO, RANIJE BIH SE RAZVEO” Naš pevač napustio ženu i decu, krio od svih KRAH BRAKA – komšije tada bile u šoku: “Takvi su najgori”

Par godinama pre toga nije živeo zajedno, iako je Bane u javnosti izbegavao da priča o bračnim problemima.

Blic preporučuje

“DESIO SE POLJUBAC” Bane Mojićević otkrio nepoznate detalje odnosa sa Milicom Todorović: “Kasnije smo postali dobri prijatelji”

“DŽABA MI ŠTO SAM BIO VERAN” Bane Mojićević o razvodu, ali i novoj ljubavi: “To mi je najveća trauma”

bane mojićević

Foto: Instagram

Bane Mojićević

Da odnos Milice i Baneta nije idealan, javnost je prvi put saznala još 2017. godine kada se pročulo da je pevač napustio porodični dom u kojem je živeo sa suprugom i decom.

Komšije prvog pobednika “Zvezda Granda” tada su ispričale da se Bane u leto 2017. odselio iz stana u kojem su svili porodično gnezdo.

– Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori – rekla je tada jedna komšinica, dok je druga dodala:

– Otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom.

- Advertisement -

bane mojićević

Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Bane Mojićević

Bane Mojićević dugo je izbegavao da priča o razvodu, a onda je početkom 2021. godine otvorio dušu i priznao da mu je krah braka teško pao, ali da za njegovu familiju to nije bilo iznenađenje.

– Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji – rekao je Bane za “Alo” i dodao:

– Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe… Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo.

Više detalja o njegovoj novoj devojci pogledajte u odvojenom tekstu.

Najnoviji članci