back to top
mojatv

DA SE NAJEŽIŠ, ODLUČIO DA PRETIČE PREKO ZAUSTAVNE TRAKE! Građani van sebe zbog bahate vožnje, ovo je sve RAZBESNELO (VIDEO)

Jezive scene se mogu svakodnevno videti na putevima Srbije, a nesavesnih vozača je sve više. Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem se vidi vozilo koje pretiče kamion, ali preko zaustavne trake.

Nije poznato na kojem delu auto-puta u Srbiji je zabeležen stravičan snimak, koji pokazuje koliko smo sve više nemarni i prema sebi, prema svojim saputnicima, ali i drugima u saobraćaju.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici “192_rs”, automobil pretiče kamion preko zaustavne trake auto-puta, što je izuzetno opasno. Takođe može se videti da se vozilo kreće dosta brzo i da je bilo kakva reakcija u slučaju opasnosti u saobraćaju u ovom primeru mogla biti kobna.

O opisu videa stoji komentar da se “ovako gine”.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Korisnici društvene mreže su odmah burno reagovali kada su videli video zapis ove bahate vožnje.

– Idiot, mogao je neko ispred kamioneta da se ubaci u desnu traku i da se isprevrću – staji u jednom komentaru.

– Danas svi dobijaju dozvolu – stoji u drugom.

Nižu se komentari kojima građani negoduju na ovakvo ponašanje bahatog vozača, ali i upućuju na moguće opasnosti.

Ovo je samo jedan u nizu prekršaja na našim putevima koji je zabeležila kamera. Svakodnevno zabrinuti građani dele snimke brutalne vožnje, a sve češće se vozila kreću velikom brzinom auto-putem u suprotnom smeru. O ovima smo više puta pisali, ali do sada još nije bilo snimljenih slučajeva obilaženja zaustavnom trakom.

- Advertisement -

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:14
Bahata vožnja na putu za Zlatibor

Kurir

Najnoviji članci