DECA SU VRIŠTALA I DOZIVALA MAJKU Svedočenje komšija o Zoranovom pokolju: Proklinjali su oca, scene su bile potresne… (FOTO)

Zoran Ristić (52) iz okoline Kruševca juče je počinio nezapamćeni krvavi pir kada je prvo ranio svoju ljubavnicu (44), potom ubio svoju suprugu Vesnu (50), a zatim presudi sebi u svom automobilu na 500 metara od porodičnog imanja.

Pa da podsetimo, krvavi ljubavni trougao dogodio se juče oko 6.30 sati kada je Ristić prvo sačekao svoju ljubavnicu u kruševačkom naselju Rasadnik kada je nesrećna žena krenula na posao. Nakon žučne rasprave na parkingu u blizini njene zgrade pucao joj je u glavu, a potom otišao do sela Jasike gde mu je bila supruga Vesna i zverski je ubio i ostavio na putu Jasike-Kukljin kod kamenoloma, a zatim otišao i nedaleko odatle ubio se u kolima.

Kako su nam žitelji kruševačkog naselja Rasadnik rekli, juče ujutru se čuo pucanj, ali isprva nisu znali šta se zapravo dogodilo.

– Čuli smo jedan pucanj i nismo ni slutili da neko tako rano uopšte može da puca. Međutim, zaledili smo se kad smo kasnije saznali da je komšinica ranjena. Čule su se rotacije Hitne pomoći i policije pa samo bukvalno svi dok smo se spremali za posao izašli na terase – kaže jedan od meštana i dodaje:

– Videli smo ženu kako leži sva krvava na parkingu. Bila je lokva krvi oko nje, a oko nje je bilo mnogo ljudi. Stvarno, šokirali smo se kad smo shvatili da je bila pucnjava i da se ženi bore za život.

Inače, Zoran je svoj krvavi pir započeo upravo u Kruševcu na parkingu, teško ranivši partnerku u glavu.

Prema rečima meštana sela kod Kruševca, odakle je rodom Zoran Ristić kažu da se sve promenilo kada se sa porodicom odselio u Kruševac.

– Tada se odselio iz sela u Kruševac i zaposlio se u jednoj fabrici. U početku je dolazio u selo sa ženom Vesnom, ali otrpilike pre godinu dana prestao je tu da dolazi sa Vesnom, ali je dolazio sa drugim ženama – kažu oni i dodaju:

– Koliko smo uspeli da shvatimo, on je imao čak tri ljubavnice. Ne znamo šta mu se desilo, ali on je poludeo kada se odselio iz sela i kada se zaposlio. Ranjena ljubavnica navodno nije mu bila jedina.

Meštani sela kod Kruševca rekli su da porodica Ristić važi za vrednu i poštenu.

– Scene nakon pokolja su bile potresne. Deca kad su saznala šta im je otac uradio, nisu mogli da dođu sebi. Deca su vrištala, dozivala majku i proklinjala oca koji ih je zavio u crno – kažu oni i dodaju:

- Advertisement -

– Celo selo je u šoku, samo neka jurnjava. Policija je ceo dan patrolirala po selima, opsadno stanje je bilo. Kažu da je mučenu Vesnu ubio u kolima, a onda zverski izbacio iz auta u jarak kod kamenoloma, pa kukavički pobegao.

(Kurir.rs – B. T.)

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci