back to top
mojatv

DESINGERICU OSTAVLJA ŽENA ZBOG MAJE MARINKOVIĆ Napravila haos nakon snimka sa starletom, tražila papire za RAZVOD BRAKA

Inače, Desingerica je u dugogodišnjem braku sa lepom i zgodnom Nevenom, koja mu je rodila naslednicu, o kojoj se oboje staraju najbolje što mogu. Kako prenose domaći mediji, nakon snimka iz Crne Gore ona je napravila haos, te da je navodno tražila papire za razvod.

Blic preporučuje

SUPRUGA DESINGERICE JE PRAVA VATRENA BOMBA Rodila mu je ćerku i od repera se ne odvaja, a Maja Marinković ju je skoro ovako provocirala

“STANIVUKOVIĆ ZLOUPOTREBLJAVA SVOJ POLOŽAJ” Desingerica o Draškovoj zabrani: “Za njegovu odluku ne postoji nijedan papir”

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

– To je izbio haos nakon te žurke, Nevena je imala izliv besa i ljubomore zbog Maje, pa je tražila i papire za razvod valjda, jer više nije htela da tepi da je tako tretira i da je ljudi ispituju oko toga šta se desilo. On neće ništa da komentariše, posle toga su se i smirili – započinje izvor, pa nastavlja:

Nervni slom 🤯 ♥️@Indodjija @DragomirDespic_design

– Maji nije dovoljno ono što se desilo u Budvi sa Afrikom, pa se ponavlja ova istorija. Oženjeni definitivno imaju pik neki na Maju, a i ko ne bi imao, kad izgleda kako izgleda.

Inače, u nekoliko intervjua poznati reper je pričao koliko voli svoju suprugu.

- Advertisement -

Desingerica je posebno aktivan na društvenoj mreži TikTok, gde često kači snimke sa svojom suprugom, ali i ćerkom, sa kojom se snima uz trendi audio-snimke.

I njegova supruga Nevena je aktivna na ovoj mreži, a u nastavku možete pogledati jedan od snimaka koji je podelila sa njim.

(Republika)

Najnoviji članci