back to top
mojatv

DIDI JANKOVIĆ SE MALO ZAIGRALA Pravi se da ne zna kako izgledaju i oblače se Milica Pavlović i Aleksandra Prijović, a Nata Bekvalac joj je “SOLIDNA”

Zanimljivo joj je izgleda, jer je izjavila da ne zna ko su i kako izgledaju najpopularnije srpske pevačice, a nemoguće je biti bar korisnik društvenih mreža, i biti u medijima a ne znati kako izgledaju muzičke zvezde koje imaju armije fanova.

Blic preporučuje

“DANILO JE SAVRŠEN OTAC” Nataša Bekvalac osam godina nakon razvoda ispričala ISTINU O ODNOSU sa Ikodinovićem

Aleksandra Prijović podelila SNIMAK SA SVEKRVOM Pokazala kako Filipova mama čuva malog Aleksandra i sve raznežila (VIDEO)

didi janković

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Didi Janković

Naime, Didi Janković je najpre prokomentarisala stajling Nataše Bekvalac:

– Nataša Bekvalac, pa solidno se oblači – rekla je, a zatim prokomentarisala i Milicu Pavlović: “Nisam baš upućena kako se oblači.”

Za najpopularniju pevačicu u regionu izjavila je da ne zna ni kako izgleda.

– Aleksandra Prijović – iskreno nikad nisam videla kako ona izgleda – rekla je pevačica, pa nastavila: “Teodora Džehverović – stvarno nisam upućena kako se ona oblači”.

- Advertisement -

Inače, Didi Janković je svojim izjavama često na meti kritika korisnika društvenih mreža, a poslednja u nizu je bila ta kada je na otvaranju svoje privatne klinike izjavila da je “dovela” Holivud u Srbiju jer u ponudi ima laser koji koristi i svetski glumac Bred Pit, zbog čega je reagovala i Seka Aleksić. Detaljnije o tome čitajte u odvojenom linku.

(Republika)

VIDEO:Život bez filtera promo Didi Janković

Život bez filtera promo Didi Janković

Najnoviji članci