back to top
mojatv

DODIK O NAPADIMA NA REPUBLIKU SRPSKU: Cilj je da nam otmu imovinu

Cilj svih napada i pritisaka kojima je izložena Republika Srpska je, pre svega, imovina i da se ona otme Republici, napisao je predsednik Srpske Milorad Dodik na svom Instagram nalogu.

– Rukovodstvo Srpske svih ovih godina, a posebno u poslednje vrijeme, uložilo je ogromne napore da u takvim okolnostima očuva stabilnost i obezbedi ekonomski rast u Srpskoj – naglasio je Dodik, prenosi RTRS.

Dodik je podsetio da je tokom sedmice prisustvovao posebnoj sednici Narodne skupštine na kojoj je pokazano srpsko jedinstvo i data podrška Željki Cvijanović.

View this post on Instagram

A post shared by Милорад Додик (@mdodik.official)

U Beogradu je, navodi, prisustvovao otvaranju novoizgrađene glavne železničke stanice, što predstavlja veliku pobedu Srbije i srpskog naroda.

– U Kozarskoj Dubici otvoreni su novoizgrađeni objekti Banje “Mlječanica”, u koju je do sada uloženo 27 miliona KM. Ponosan sam što Srpska ima kapacitete i sposobnosti da osmisli i izvede tako složene i važne projekte – poručio je Dodik.

(Kurir.rs/RTRS)

Bonus video:

00:20
IZ HRVATSKE DOLAZE SRAMNI PODACI O ŽRTVAMA U JASENOVCU! Dodik: Komunistička vlast je onemogućila identifikaciju svih žrtava

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci