back to top
mojatv

“DOŽIVELA SAM KLINIČKU SMRT KAD SAM IZGUBILA BEBU” Vanja pokazala izveštaj od lekara, otkrila MRAČNU STRANU Ša: “Zbog njega sam imala spontani pobačaj, mislio je da ga varam sa kumom, PSIHOPATA”

I dok Ša priča svoju priču u javnosti, ona je rešila da otvori dušu o svemu.

vanja aleksić

Foto: TikTok

Vanja Aleksić

“Tokom noći kada sam uzgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira dete nerođeno. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala. Je l’ teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže. Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora. Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom oktruženju”, rekla je Vanja i zaplakala.

Ignjativićeva se odlučila da pokaže doktorsku dokumentaciju, kako bi dokazala da je doživela spontani pobačaj, za koji Ša sumnja da se desio, odnosno da je Ignjativićeva želela da avortira njegovo dete.

nenad aleksić ša

Foto: Pink / screenshot

Nenad Aleksić Ša

“Pacijentkinja je primljena na ginekološko odeljenje zbog obilnog krvarenja, nakon druge željenje trudnoće. Spontani pobačaj”, pročitala je ona.

Najnoviji članci