DRAGANA KOSJERINA NIKAD MRŠAVIJA Voditeljka se pojavila u emisiji, a njen izgled u uskoj, crnoj haljini svi komentarišu – pokazala PREMALI STRUK

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki na srpskom televizijskom nebu. O njenom osmehu, izgledu, figuri i elokventnosti se non-stop priča, a sada su njeni pratioci obratili pažnju na njenu figuru posle letnje pauze.

Blic preporučuje

Za Draganu Kosjerinu kažu da je IDEAL LEPOTE, a evo kojim poslom se ranije bavila: Osvojila je TITULU i studirala je ovaj težak fakultet

(FOTO) “OVAKVA SE JEDNOM RAĐA” Skinula se Dragana Kosjerina: Telo bez grama viška, proporcije IDEALNE ŽENE

ZA DRAGANOM KOSJERINOM NEMA KO SE NIJE OKRENUO Voditeljka ovako izgleda kada se kamere ugase – skinula se u bikini, a na licu ni trunka šminke (FOTO)

dragana kosjerina

Foto: RTS / screenshot

Dragana Kosjerina

Dragana je i dalje u ulozi voditeljke kviza “Ja volim Srbiju”, a posle par lepršavih haljina koje je ponela na početku nove sezone, u poslednjoj emisiji se pojavila u uskoj, crnoj haljini, koja je otkrila da je smršala par kilograma.

dragana kosjerina

Foto: RTS / screenshot

- Advertisement -

Dragana Kosjerina

dragana kosjerina

Foto: RTS / screenshot

Dragana Kosjerina

Crveni karmin, osmeh koji plani, efektna ogrlica… bili su u prvom planu sve dok se Dragana nije pomerila u stranu i pokazala celokupan stajling, ali i nikad mršaviju figuru i premali struk.

dragana kosjerina

Foto: RTS / screenshot

Dragana Kosjerina

Podsetimo, Lepa voditeljka rođena je 22. avgusta 1987. godine u Sarajevu, ali se već sa pet godina preselila u Beograd.

Pre novinarstva, Dragana se bavila manekenstvom i to od 17. godine. Nakon niza uspeha, 2004. je osvojila titulu “Miss Teen” i bila je jedan od top modela agencije “Models”.

Njena prvobitna želja bila je da bude stomatolog, ali je nakon završene srednje Zubotehničke škole, u kojoj je bila odličan đak, odabrala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. To joj nije pošlo za rukom i voditeljka je upisala Fakultet za kulturu i medije, na kojem je i diplomira, a potom završava master akademske studije pri UNESCO katedri za kulturnu politiku i menadžment na Univerzitetu umetnosti u Beogradu.

Od 2014. godine Kosjerina je postala voditeljka zabavnog programa na RTS-u, ali je radila i na emisijama Sportski dnevnik, a potom i Nedeljno popodne.

Video: Dragana Kosjerina: Ja sam ona što visi nad glavama ljudima

Dragana Kosjerina: Ja sam ona što visi nad glavama ljudima

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci