back to top
mojatv

DRAMA U PARIZU NA VRHUNCU, TENZIJA NE JENJAVA: MTV otkazao PRESTIŽNU dodelu nagrada – strahuju od TERORISTIČKIH NAPADA

Dodela MTV Europe Music Awards otkazana je zbog strahova za bezbednost i sutacije u svetu usled sukoba Hamasa i Izraela. Ceremonija koja je jedna od najvećih dodela nagrada trebalo je da se održi petog novembra u Parizu, u “Paris Nord Villepinte”.

“Teška srca je događaj otkazan zbog sigurnosnih problema i sukoba koji je u toku”, rekao je izvor za Daily mail.

Pretnja od terorizma je trenutno na najvišem nivou u Francuskoj nakon što je 20- godišnji čečenski izbeglica ubio učiteljicu, policija je sprečila slični napad na drugu školu, navodi britanski list.

Šest aerodroma širom Francuske je juče evakuisano nakon pretnji napadima, dok je u ponedeljak dvojicu muškaraca u Briselu usmrtio naoružani muškarac koji je tvrdio da podržava ISIS.

EMA dodela okuplja najveće izvođače u muzičkoj industriji, a događaje uživo prenosi MTV u više od 150 zemalja. Na ovogodišnjoj ceremoniji trebalo je da nastupe Jung Kuk, Dejvid Geta, Koj Lerej, bivša članica Little Mix Li- En.

Pretpostvalja se da je odluci o otkazivanju doprinelo i to što je nekoliko američkih zvezda otkazalo da nastupi dok se dešava sukob na Bliskom istoku, piše Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena)

Kurir

Najnoviji članci