back to top
mojatv

EKSKLUZIVNO! PRVA VOŽNJA: Kurir u Španiji na premijeri nove tojote jaris! Još snage i nova generacija aktivne bezbednosti! (VIDEO)

Ekipa Kurira i Produkcije “Auto” je u Sitgesu, kraj Barselone sela za komande osvežene “tojote jaris”. Reč je o restilizovanoj verziji, koja je opremljena najnovijim pogonskim sistemima, dok je ogromna pažnja posvećena aktivnoj bezbednosti i digitalnim poboljšanjima.

Najnovija unaređenja na “jarisovom” potpuno hibridno-električnom pogonu jesu ključna za dodatnu atraktivnost modela, ali istovremeno pružaju i snažnije performanse. Imali smo prilike da isprobamo novi pogonski sistem. S većim i snažnijim električnim motor-generatorom i izmenama softvera i hardvera jedinice za kontrolu snage (PCU), povećana je ukupna snaga pogonskog sistema za 12 odsto, sa 116 KS (85 kW) na 130 KS (96 kW). Sprint od 0-100 km/h sada traje samo na 9,2 sekunde.

Ekskluzivne kadrove i detaljne informacije u videu

01:29
EKSKLUZIVNO! PRVA VOŽNJA: Kurir u Španji na premijeri nove tojote jaris!

ekskluzivno! prva vožnja: kurir u španiji na premijeri nove tojote jaris! još snage i nova generacija aktivne bezbednosti! (video)

1 / 5 Foto: Kurir

ekskluzivno! prva vožnja: kurir u španiji na premijeri nove tojote jaris! još snage i nova generacija aktivne bezbednosti! (video)ekskluzivno! prva vožnja: kurir u španiji na premijeri nove tojote jaris! još snage i nova generacija aktivne bezbednosti! (video)ekskluzivno! prva vožnja: kurir u španiji na premijeri nove tojote jaris! još snage i nova generacija aktivne bezbednosti! (video)ekskluzivno! prva vožnja: kurir u španiji na premijeri nove tojote jaris! još snage i nova generacija aktivne bezbednosti! (video)

(Kurir.rs / Produkcija “Auto”)

Kurir

Najnoviji članci