mojatv

FAŠIRANE ŠNICLE IPAK BILE TEŽAK ZADATAK ZA MAJKE I SNAJKE! Dragana i Katarina ipak nisu uspele da oduševe žiri

Danas je porodica Sekula ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

O porodici Sekula

Majka Dragana je trenutno nezaposlena i svoje slobodno vreme, kojeg je trenutno više nego inače, najčešće posvećuje životinjama i istraživanju najrazličitijih recepata. Najčešće priprema slatkiše, a omiljena joj je pesak torta. Snajka Katarina studira Fakultet bezbednosti, voli da čita knjige i gleda serije i filmove. Najviše voli da jede paste. Sin Bojan radi u obezbeđenju, a kada ima vremena najčešće ga provodi sa porodicom.

Svekrva Dragana i snajka Katarina imale su zadatak da pripreme faširane šnicle sa sosom od mirođije. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 46 minuta.

Dragana je dobila loše kritike majki i dobila je prosečnu ocenu 5. Katarina se nešto bolje snašla i dobila je prosečnu ocenu 6.

Bojan je uspeo da pogodio ko je pravio koje jelo čime je ostvario dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:05
FAŠIRANE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI! Porodica Stefanović OČARALA receptom u kulinarskoj emisiji Majke i snajke

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci