mojatv

(FOTO) “DRAGAN JE NAJUSPEŠNIJI PRIVREDNIK U SRBIJI” Jovana Jeremić otkrila sve o NOVOM DEČKU koji je MOĆNIK: “Ženio je sina, on je moja najveća ljubav”

Jovana se sada oglasila na svom Instagram profilu i otkrila detalje o izabraniku koji je 14 godina stariji od nje.

www.instagram.com

– Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama – napisala je Jovana uz fotku sa izabranikom.

Inače, Jovana je oduvek pričala da želi da pronađe imućnog muškarca za sebe.

– Ja sam žena koja pored toga što mi je materijalno jako važno, volim da živim na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivan deo. Ne volim to da pokazujem, više volim da me muškarac smatra negativno da bi posle shvatio ko je Jovana Jeremić. Do mog srca je jako teško doći. Mislim da mene suštinski niko ne poznaje sem mojih najbližih prijatelja – rekla je jednom prilikom Jovan.

Inače, naša pevačica je optužila da Jovane laze da je kupila stan, o kakvim saznanjima je reč pročitajte u odvojenom tekstu.


Najnoviji članci