back to top
mojatv

(FOTO) JOVANA JEREMIĆ SKROZ GOLA Intimne delove prekrila poklonima: "Ovo je za lažne moraliste zakopčane do grla"

Jovana je naime, pozirala potpuno gola, dok je intimne delove tela prekrila kutijama poklona. Ova njena fotografija izazvala je pravu buru i lavinu komentara na društvenim mrežama.

Blic preporučuje

SA BIZNISMENOM UŽIVA U LUKSUZU Jovana Jeremić pije šampanjac u butiku, kupuje SKUPOCENU GARDEROBU: “Postala sam toliko dobra i neizbežna”

(FOTO) “ZOKO, FALIŠ MI! SVAKI DAN TE SE SETIM” Jovana Jeremić podelila sliku sa bivšom svekrvom: “Govorila si mi da pripadam sceni”

– Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista – navela je Jovana na početku.

www.instagram.com

– Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi – dodala je ona tada.

– Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite, jer bez emocije nema života , kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE u 2023. A vi? – zaključila je Jeremićeva.

Jovana Jeremić ima dvojnicu

Inače, Jovana Jeremić svojim ponašanjem privlači ogromnu pažnju javnosti, pa je nedavno dobila i dvojnicu.

Javnost danima ne prestaje da priča o tiktokerki koja neodoljivo imitira voditeljku Jovanu Jeremić, a kako izgleda pogledajte u odvojenom linku.

- Advertisement -

Uživa u ljubavi sa 14 godina starijim biznismenom

Voditeljka inače već duže vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem.

Iako je u javnosti nedavno procurila informacije da je Dragan milioner, niko nije mogao to tačno da potvrdi.

Međutim, na sajtu “Company Wall” isplivali tačni prihodi, rashodi, ali i neto dobitak Dragana Stankovića.

VIDEO: Dok se Jovana Jeremić veselila, u programu uživo izletela psovka

Dok se Jovana Jeremić veselila, u programu uživo izletela psovka


Najnoviji članci