back to top
mojatv

(FOTO) OVO SU DECA TOME ZDRAVKOVIĆA Ćerka Žaklina živi u Holandiji, a Aleksandar je ISTI OTAC: “Kad saznaju čiji sam sin pitaju me jedno”

Toma se četiri puta ženio, a ćerku Žaklinu dobio je iz braka sa Olgicom. Njih dvoje su se venčali 1963. godine, ali brak nije dugo trajao. U toj ljubavi rodila se Žaklina koja je Tomino prvo dete, a danas živi u Holandiji i mama je dva dečaka, a za Srbiju je vežu uspomene na čuvenog oca.

Blic preporučuje

OPLJAČKANA KUĆA TOME ZDRAVKOVIĆA Lopovi uništili vrata i iščupali kapiju

SERIJA “TOMA” PRIKOVALA SVE ZA MALE EKRANE Prelepa glumica igra prvu ženu Zdravkovića: “Posle snimanja nisam znala ŠTA ĆU SA EMOCIJAMA”

žaklina zdravković, ćerka tome zdravkovića

Foto: Milica Štulović / RAS Srbija

Žaklina Zdravković, ćerka Tome Zdravkovića

– Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja – svojevremeno je ispričala Žaklina.

Iz drugog braka sa Gordanom Zdravković Toma je dobio sina Aleksandra.

On danas živi u Torontu, gde su se njegovi roditelji i upoznali. Gordana i Aca bili su uz pevača do poslednjeg dana.

gordana i aleksandar zdravković

- Advertisement -

Foto: D. Briza / RAS Srbija

Gordana i Aleksandar Zdravković

– Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pesme. Umesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene – rekao je jednom prilikom Aleksandar.

Najnoviji članci