back to top
mojatv

(FOTO) “Želim vam da pronađete svoju osobu. Ja sam je našla”: Cecin bivši iznenadio Jovanu Ljubisavljević, ona se odmah POHVALILA – Objavila privatnu fotku

Bogdan je često iznenađuje, a ovog jutra joj je poklonio buket cveća, pa se Jovana odmah pohvalila na mrežama i svim devojkama poželela da pronađu dečka kao što je njen.

Blic preporučuje

EVO ŠTA BOGDAN RADI DOK MISICA ČUVA NJEGOVU ĆERKU Cecin bivši otišao iz Beograda: “Ovo je parče neba na zemlji” (FOTO)

BUDUĆA SVEKRVA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ JE PRAVA DAMA Evo kako izgleda majka Bogdana Srejovića: Elegantna i mladolika

jovana ljubisavljević

Foto: Instagram

Jovana Ljubisavljević

– Želim vam svima da pronađete svoju osobu, doslovno drugu polovinu, u čijem zagrljaju stane ceo svet, zaboravite šta vas muči i budete 100 odsto vi. Bez maske. Luksuz u današnjem ludom vremenu… Ali moguće. Da vam jutra ovako počinju i kada ćutite da se razumete. Da usled problema svakodnevnice ne strahujete da će otići gde je vedrije… Nekog ko ostaje. Želim vam puno razumevanja u komunikaciji, želim vam puno strpljenja i tolerancije. Puno osmeha i radosti. Ja našla – napisala je Jovana.

www.instagram.com

Podsetimo, Jovana je nedavno progovorila o vezi sa Bogdanom, pa priznala kako bi volela da izgleda njihovo venčanje:

– Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni – rekla je Jovana jednom prilikom.

- Advertisement -


Najnoviji članci