back to top
mojatv

GAGI ĐOGANI SE LJUBI I GRLI SA DEVOJKOM U JAVNOSTI Zgrabio je i ne može da se obuzda koliko je zaljubljen: Evo kako izgleda zgodna Vedrana

Naime, on je podelio video-snimak na kojem se njih dvoje ljube i grle, a sve je najviše oduševila poruka koju joj je denser uputio, dok ju je čekao na aerodromu.

Blic preporučuje

(VIDEO) “Živ je Brus Li dok je Gagija Đoganija”: URNEBESAN SNIMAK oca Lune Đogani sa bazena, ljudi gledaju i UMIRU OD SMEHA

(FOTO) Gagi Đogani naglo osedeo, prestao da se farba i evo kako sada izgleda: Totalna transformacija

(VIDEO) LUNA ĐOGANI BLISTA U 5. MESECU TRUDNOĆE Uhvaćena na Bežanijskoj kosi sa ćerkom Miom i JEDAN TRENUTAK RAZNEŽIO MNOGE

gagi sa devojkom u ljubavnom zanosu

Foto: gagidjogani / Instagram

Gagi sa devojkom u ljubavnom zanosu

– Volim te kad si daleko, volim te kad si tu, volim kad misliš na mene i daješ mi ljubav svu. Cmok – napisao je Gagi uz emotikon crveog srca i označio svoju devojku, Vedranu.

Podsećamo, Gagi je na rođendanu svoje ćerke Nine Đogani priznao da je zaljubljen i da ima devojku tri godine, a da je sa bivšom suprugom Anabelom Atijas spustio loptu zbog zajedničke dece.

gagi sa devojkom u ljubavnom zanosu

- Advertisement -

Foto: gagidjogani / Instagram

Gagi sa devojkom u ljubavnom zanosu

– Zaljubljen sam, tri godine smo zajedno, lepo nam je. Ne pričamo. Izgladili smo odnos, prema deci smo super, nemamo neki specijalni odnos. Dao sam joj sve pesme, nikada joj nisam ni branio. Ima sva prava na te pesme, mene to više ne zanima – poručio je Đogani tada za “Republiku”.

www.instagram.com

Gagi izmežu ostalog ponekd okači neku sliku sa Vedranom na svom profilu na Instagramu, a mnogi joj poručuju da je baš zgodna.

Video: Gagi Đogani: Unuka me je promenila

Gagi Đogani: Unuka me je promenila


Najnoviji članci