back to top
mojatv

GLUMCI SE DRUŽILI S PUBLIKOM NA KOSOVU: Pavle Mensur, Denis Murić, Pavle Čemerikić i Alisa Radaković u Gračanici i Zvečanu

Film “Sunce mamino” scenariste i reditelja Koste Đordevića nakon svetske premijere u Talinu i nacionalne u Beogradu, proteklog vikenda imao je posebne projekcije na Kosovu i Metohiji.

Komedija o odrastanju prikazana je u Domu kulture Gračanica i Trepča u Zvečanu. Publici su se poklonili Pavle Mensur, Denis Murić, Pavle Čemerikić i Alisa Radaković, kao i reditelj Kosta Đorđević. Murić je bio domaćin ekipi u svom rodnog gradu, u kom i dalje živi njegova porodica.

Priča “Sunce mamino” prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog 16-godišnjeg Relju (Pavle Čemerikić) koji svoje usamljeno leto provodi tumarajući dvorištima i krovovima Beograda i jedino što ga stvarno zanima, gotovo do opsednutosti, jeste da smuva Anu (Alisa Radaković). U trenucima kad mu umire baka, njegova anksiozna i distancirana mama Olga (Branka Katić) odbija da joj, zbog njihovog međusobno lošeg odnosa, organizuje sahranu. Krišom od Olge, Relja se sam upušta u organizaciju babine sahrane, verujući da će tako konačno osvojiti Anu. Dok manevriše između ljubavi i smrti, pokrenuće čitav niz događaja, nerazjašnjenih odnosa i emocija.

Film možete pogledati i u bioskopima širom Srbije.

Kurir

Najnoviji članci