back to top
mojatv

Goran Ivanišević je prvu suprugu TUŽIO, a sada se druga oglasila: “Povećavao se osećaj anksioznosti, pustim suzu, ali verujem u karmu i da ti se sve vrati”

Svoje brojne pratioce je pozvala da je pitaju šta ih zanima, pa joj se tako neko obratio sa molbom za savet u borbi protiv teskobe. Nives je u podužem odgovoru priznala kako i ona sama ponekad iskusi taj osećaj, te je otkrila šta njoj najviše pomaže u takvim situacijama.

Blic preporučuje

(FOTO) BIVŠI MUŽ JE TUŽI, A ONA LJUBI OVOG APOLONA Bivša žena Gorana Ivaniševića našla sreću pored 12 godina mlađeg: Evo kako izgleda muzičar koji je kao izvajan

Goran Ivanišević od bivše žene TRAŽI POLOVINU STANA u centru Zagreba: Pogledajte kako izgleda 210 kvadrata čistog luksuza, šest spavaćih soba – ovde su živeli 17 godina

www.instagram.com

“Imala sam i periode kad je bila jače izražena, gubitak voljene osobe, nepravda i svakodnevni problemi povećavaju taj osećaj anksioznosti koji je za mnoge neizbežan (nažalost)… pa svako mora pronaći neku svoju formulu da se bori s tim”, započela je Nives.

“Ja se volim suočiti s problemom, rastaviti ga na faktore i čista krenuti dalje. Volim biti tu i sad i staviti fokus na lepe stvari koje me okružuju. A neko instant rešenje za mene bi bila omiljena muzika u laganoj vožnji, disanje, a ponekad i pustiti pokoju suzu nije loše”, zaključila je voditeljka.

nives ivanišević

Foto: Instagram

Nives Ivanišević

Zatim je otkrila i vjeruje li u zakon privlačenja.

- Advertisement -

“Ooooo da! Ja sam sva u tome, verujem u zakon privlačenja, u karmu, u to da neko od gore vidi sve (povlači te konce, igra se), i da možeš misliti da si se izvukao iz nekih stvari koje si loše napravio, ali one ti se vrate kao boomerang”, pojasnila je.

www.instagram.com

“Verujem u to da ono što nosiš u srcu prepoznaju oni koji nose slično i da dugoročno ne možeš biti srećan ako si unesrećio nekog drugog”, nadodala je za kraj u odgovoru.

S druge strane bivši supružnici Tatjana Dragović i Goran Ivanišević krajem prošle godine našli su se u centru pažnje nakon što je on podigao tužbe protiv nje i njihove ćerke Amber, dok je Tatjana njega tužila za porodično nasilje.

.

Foto: EMPICS Sport PA Images / Profimedia

.

U slučaju je sada došlo do obrta jer je Opštinsko državno tužilaštvo u Zagrebu odbacilo Tatjaninu kaznenu prijavu protiv Gorana, a o tome je nije obavestilo, prenosi “Nacional”.

On se oglasio nakon što je nedeljnik Nacional preneo da je tužio bivšu suprugu i njihovu 20-godišnju ćerku Amber.

Goran je, prema pisanju Nacionala, tražio polovinu stana i da ćerki više ne plaća alimentaciju.

goran ivanišević je prvu suprugu tužio, a sada se druga oglasila: "povećavao se osećaj anksioznosti, pustim suzu, ali verujem u karmu i da ti se sve vrati"

“Ovako, onog trenutka kad sam se usudio da potražujem novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala da utvrdi da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grend slem, ali to još sud treba da utvrdi”, napisao je Ivanišević pa naveo svoje advokate, koji se, kako kaže, time bave već dugo i da se njima može obratiti za sve potrebne upite.

www.instagram.com

Njega je u komentarima podržala sadašnja supruga Nives Ivanišević napisavši:

“Pravda je spora, ali dostižna.”

Podsetimo, Tatjana i Goran bili su u braku od 2009. do 2013. godine. Osim ćerke Amber Marije imaju i sina Emanuela.

Goran je trenutno u braku sa radijskom voditeljkom Nives Ivanišević, sa kojom ima sina Olivera.


Najnoviji članci