GRK MU KAMIONOM RAZLUPAO AUTOMOBIL NA PARKINGU: Filipa iz Čačka zadesila noćna mora na odmoru (FOTO)

Odmor sa porodicom Čačaninu Filipu Paunoviću pretvorio se u pravu agoniju kada je na parkingu hotela u centru grčkog Neos Marmarisa video svoj potpuno razlupan auto.

Naime, kamion koji je ustovarao robu, tokom parkiranja udario je u automobil čačanskih tablica i tako mu naneo ogromnu materijalnu štetu.

– Pozvali smo policiju koja je došla na lice mesta. Za divno čudo vinovnik nije pobegao sa lica mesta, a sama reakcija Grka koji je izazvao nezgodu me je iznenadila, iskreno. Prihvatio je krivicu bez problema i ubedio me da će sve proći u najboljem redu, auto će biti brzo servisiran. Popunili smo evropski izveštaj i razišli se kao ljudi – kazao je Filip za RINU.

Imajući u vidu neka svoja prethodna, ali i iskustva svojih prijatelja u sličnim situacijama Filip je ostao pozitivno iznenađen kako se ovaj incident završio.

– Dalje je sve preuzelo njihovo osiguranje, čekamo samo da stignu delovi i da krenemo nazad. I dalje sam zbunjen njhovom ljubaznošću, jer znam da kod nas uvek se nedugo i naširoko ispravlja “kriva Drina” oko toga ko je kriv, a neretko vinovnici i pobegnu sa lica mesta – ističe Paunović.

Iako je u prvi mah bio šokiran zbog situacije koja ga je zadesila, Filip ističe da se kući u Srbiju ipak vraća sa novom spoznajom o grčkoj ljubaznošću i bratskom odnosu prema Srbima.

(Kurir.rs/RINA)

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

- Advertisement -

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci