back to top
mojatv

“I DALJE NISAM SLOBODAN, NADAM SE DA ĆU BITI ZA POLA GODINE” Đorđe David otkrio nove detalje jezive nesreće u kojoj je usmrtio ženu

Đorđe je istakao da će slobodu osetiti kada se završi ceo proces, ali i da se nada da će do toga doći u narednih šest meseci.

Blic preporučuje

“JEDVA ČEKAM DA SE SRETNEM SA MUŽEM UBIJENE ŽENE” Đorđe David otkrio detalje stravične saobraćajke: “Svaka reč može biti upotrebljena protiv mene”

ĐORĐE DAVID POKAZAO POVREDE Muzičar na konferenciju došao sa šavovima na ruci: “To je od šoferke koja je pukla”

“Izašao sam iz auta, to što sam video bilo je strašno”: Đorđe David na IVICI SUZA, progovorio o nesreći u kojoj je poginula žena: “Sve se desilo u sekundi”

đorđe david

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

Đorđe David

– To je nešto što je jednostavno u ovoj celoj proceduri uslovnost koja mora da se zadovolji. Kažu ljudi: “Dobio si dokumenta, slobodan si”. Ne, ja se uopšte ne osećam tako. Ja ću u tom smislu osećati da sam slobodan kada se taj proces završi. Neće se završiti za mesec dana, odmah da kažem, daj Bože da se završi za pola godine. On će trajati, ali tek kada taj proces bude završen, gde će se meni na papiru zvanično dati rešenje, daj Bože da ja nisam imao nikakvu odgovornost koju treba da snosim u svemu tome, ja ću ako to tako bude – osećati da sam slobodan – ispričao je roker za Grand, pa dodao:

– Sve što se desilo, nije se desilo iz moje neodgovornosti. Oni su mi rekli tamo da je to nesrećan slučaj sa smrtnim ishodom u kojem sam ja bio učesnik. Kako god to zvučalo, da prevedemo na prost jezik, ja sam udario ženu koja je od tog udarca preminula. Postoji ta priča koja je prethodila svemu tome, ali to je nešto što mene tišti i zaista sam dao sve od sebe da bih to izbegao. Na žalost, nije bilo moguće – rekao je Đorđe David.

đorđe david

- Advertisement -

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

Đorđe David

Podsetimo, prilikom nesreće Đorđe je zadobio povrede ruke, a na konferenciji za medije na kojoj je govorio o nesreći, pojavio se sa zavijenom levom šakom.

– Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo – ispričao je Đorđe tada za Grand.

VIDEO: Đorđe David pred konferenciju za štampu

Đorđe David pred konferenciju za štampu

Najnoviji članci