back to top
mojatv

“I OPET BORBA, VALJDA JE POSLEDNJA” Prvo oglašavanje Teodore Balzak nakon HITNOG NAPUŠTANJA “ELITE” zbog lečenja

Teodora je imala veliku podršku gledalaca i dosta fanova, ali je zbog narušenog zdravstvenog stanja bila prinuđena da hitno ode sa velelepnog imanja u Šimanovcima.

Blic preporučuje

“REZULTATI SU PAKAO, OVO NIJE ZA ZEZANJE” Ovo je razlog zbog kog je Teodora Radojičić napustila “Elitu”: Saopštila rezultate sa lekarskog pregleda

TEODORA RADOJIČIĆ HITNO NAPUSTILA “ELITU” Veliki šef poslao obaveštenje: “Ona mora što pre da se LEČI”

teodora radoičić

Foto: Zadruga Official / youtube

Teodora Radoičić

Ona i dalje nije otkrila o čemu je tačno reč, ali se oglasila na svom Instagram nalogu postavivši fotografiju iz detinjstva uz tekst:

– I opet borba… Valjda je zadnja… Hvala svima na podršci.

Otkako je Nikola Bukilić diskvalifikovan iz “Elite” Teodora je imala česte promene raspoloženja. Nekoliko puta je isticala da se ne oseća dobro i da mora da odradi lekarske analize.

Produkcija je Teodori dozvolila da se konsultuje sa lekarom, a kada je dobila rezultate saopštila je cimerima da nema dobre vesti i da će morati što pre da napusti takmičenje kako bi se posvetila lečenju.

- Advertisement -

teodora radoičić

Foto: Zadruga Official / youtube

Teodora Radoičić

– Pakao rezultati. To je drugi problem. Rekla mi je: “Ovo nije za zaj*******u”, šta si radila do sad? Moramo da se družimo, moram da izađem odave – pričala je Teodora Balzak cimerima koji su se okupili oko nje u pušionici kako bi saznali šta se desilo kad je jutros posetila lekara.

VIDEO: Teodora Radoičić je učesnica “Zadruge 7”

Teodora Radojičić je učesnica “Zadruge 7”

Najnoviji članci