back to top
mojatv

“IMUĆNI MUŠKARCI SU KRIVI ŠTO SU DEVOJKE SPONZORIŠE” Slađa Delibašić nikad oštrije o mlađim generacijama i operacijama: “ONE TO ‘LADNO PRIHVATAJU”

Na konstataciju voditeljke Kristine Iglendže, da muškarci navodno to ne vole, ali se okreću za nekom koja je uradila poprilično dosta toga na sebi, a s druge strane vole da je njihova žena prirodna i umerana, a onda gledaju sa strane, Slađa Delibašić iznela je svoje iskreno mišljenje.

Blic preporučuje

(VIDEO) “DA LI PATIŠ ZA BIVŠOM ŽENOM?” Vesna Đogani snimila Đoletovu reakciju, želi da ovo svi vide: “Sa Slađom mi je bilo lepo”

“ZBOG UDAJE ZA ĐOGANIJA SAM ZAVRŠILA U DNEVNIKU” Slađa Delibašić o osudama porodice nakon venčanja sa Đoletom: “Otac mi je plakao”

“MOJ OTAC GA OBOŽAVA” Slađa Delibašić konačno progovorila o aferi sa Zvezdanom Slavnićem, priznala: “Kad sam ga videla kad se nisam šlogirala”

slađa delibašić

Foto: Zoran Lončarević / Ringier

Slađa Delibašić

– Najgora stvar je što muškarci to podržavaju. Ovo je novi trend koji je napravljen. Mislim da su oni najveći krivci. Svaka devojka bi trebalo prvo da radi, da stvori za sebe, a potom može da uradi sve kada sama stvori. To je naša današnjica i današnjica tih imućnih i starijih muškaraca, koji imaju malo više para, pa eto, kao hajde da ulažu u nekoga, a devojka ko devojke ‘ladno to prihvataju, tako da mislim da su oni napravili ovaj trend tih sponzoruša, tako da su jedino muškarci krivi za to – rekla je Slađa, pa nastavila:

www.instagram.com

– Meni je bitno da kada dođem kući i skinem sve sa sebe i pogledam se u ogledalo, da je to to što vidim. Sada stvarno nema potrebe da radim nešto, zadovoljna sam slikom koju vidim. Ono što čovek poseduje u dubini duše, tako i izgledamo. Nemam nekih sad predrasuda, ako neko ima nekih kompleksa, da neko uveća grudi, jer ima male, ali kako i ko to dotira, doliva i pomaže, to je ključna stvar. Da li će ona sama ili će joj roditelj pomoći, što je prihvatljivije, nego neko tamo sa strane – rekla je Slađa, pa otkrila šta je njena ćerka Silvija radila na sebi:

- Advertisement -

– Silvija je skoro uradila grudi, nisam bila za to dok ne rodi dete, ali sam je podržala i sama je to isfinansirala – zaključila je Slađa.

Video: Scena: Slađa Delibašić

Scena: Slađa Delibašić


Najnoviji članci