back to top
mojatv

Isak Šabanović o tvrdnjama da je Aleksandri Mladenović LUPIO ŠAMAR: Pevačicin dečko sinoć pravio haos, pa izjavom napravio pometnju

U izjavi za medije, prenosi Informer, bivši dečko Aleksandre Mladenović je navodno rekao da nije bio nasilan, a da je pevačicu udario njen prethodni dečko, pevač Isak Šabanović koji se ovim povodom oglasio.

Blic preporučuje

Aleksandra Mladenović ima razlog za VELIKO SLAVLJE: Pohvalila se i čestitke pršte

“BANKROTIRALA SAM” Aleksandra Mladenović progovorila o finansijskim problemima

– Samo mene zaobiđite s ovim. Nema šta da demantujem. Ovo me ne zanima – napisao je Šabanović u poruci za gorenavedeni portal.

aleksandra mladenović

Foto: Ana Sabotinovski / Ringier

Aleksandra Mladenović

Podsetimo, na društvenim mrežama je izvesni mladić objavio niz slika i snimaka na kojima se vidi kako su pevačica Aleksandra Mladenović i on u vezi.

U prvih nekoliko storija on je pokazao kako ljubav cveta među njima, a kasnije je objavio materijal koji pokazuje kako su njih dvoje ipak zaratili.

Aleksandra je njega optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu devojku.

- Advertisement -

Tim povodom se oglasila Aleksandra koja je rekla kako joj izvesni mladić ukrao mnogo novca, kao i da je pretio da će se ubiti, ali i da je bila primorana da zove policiju jer joj je dolazio ispred stana.

– Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime – rekla je Aleksandra Mladenović za medije.

(Informer)

VIDEO:Aleksandra Mladenović peva svoj hit, a devojka iz publike je grli

Aleksandra Mladenović peva svoj hit, a devojka iz publike je grli

Najnoviji članci