back to top
mojatv

“ISPRED SKUPŠTINE TREBALA DA ČEKA MARICA I DA HAPSI AGENTE MAFIJE!” Medojević besan posle novog skandala u Crnoj Gori

Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promjene, izjavio je da je danas gledao, kako je naveo, “bezbjednosni kolektor”, komentarišući burnu sednicu Odbora za bezbednost i odbranu i saslušanja ministra pravde Crne Gore Andreja Milovića, glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i šefa Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića.

– Zastiđe. Naibolja slika stanja u državi. Sve lopov do lopova. Bratstvo i jedinstvo u Parlamentu. Svi bi da ih GST i šef SPO slušaju, da njih ne diraju, a da progone konkurenciju i oponente. Užas – istakao je Medojević.

Prema njegovim riječima, “čast izuzecima, ali svi bi htjeli GST kao što je bio Katnić“.

– Vidi se jasan kontinuitet ideologije DPS-a – vlast znači brzo lično bogaćenje!!! Nema jasne političke volje za borbu protiv mafije. Vlade Krivokapića, Abazovića i Spajića su pokazale da je dil iz 2020. godine sa Đukanovićem čvrsto na snazi – rekao je lider PzP-a, pa nastavio:

– Novović i Šuković su, pored odličnih rezultata u borbi protiv narko i duvanske mafije, nepocesuiranjem Krivokapića, Abazovića i Spajića dali podstrek korumpiranim političarima da zloupotrebljavaju svoj politički uticaj na usporavanje ili zaustavljanje krivičnih postupaka za šverc cigareta i krupnu korupciju u 42, 43. i 44 Vladi – naglasio je Medojević.

Kako je dodao, “drugi ozbiljan deficit je izostanak bilo kakvih krivično-pravnih radnji protiv braće Đukanović (Mila i Aca) i ključnih heroja korupcije u eri vladavine DPS”.

– Sve to stvara negativnu političku klimu zasnovanu na opštem nepoverenju i konfliktu institucija, u zavisnosti od stepena uticaja kriminalnih klanova i korumpiranih političara. Danas posle ove sednice trebalo je da čeka spremna policijska marica i da hapsi agente mafije – kazao je prvi čovjek PzP-a, pa za kraj dodao:

– Umjesto njih, uhapšena je i osramoćena država Crna Gora, koja polako, ali sigurno nestaje u živom blatu korupcije i kriminala – zaključio je Medojević.

(Kurir.rs/Aloonline.me/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

01:50
NE BIH VOLEO DA MILATOVIĆ BUDE NAŠ KOŠTUNICA Medojević: Milom će se baviti krivično pravo, a Jakov POD HITNO DA SPROVEDE REFORME

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci