back to top
mojatv

“IZVADILI SU PIŠTOLJ, PRETILI SU NAM” Ivan Gavrilović napadnut na nastupu, pevač jedva izvukao živu glavu: “Krili smo se u ormaru”

Naime, Gavrilović je otkrio da je prilikom jednog nastupa u Nemačkoj, zajedno sa svojim kolegama, prisustvovao nemiloj situaciji, te ispričao šta se tačno dogodilo te večeri.

Blic preporučuje

“ZVEZDAN JE GEPEKOVAO PEVAČA ZBOG KSENIJE PAJČIN”: Ivan Gavrilović šokirao tvrdnjama o Slavnićevoj vezi sa pevačicom: “Bio je patološki vezan za nju”

“OD TE PESME MOGAO SAM DA KUPIM OSAM STANOVA” Ivan Gavrilović otkrio detalji iz života, progovorio o ženi koju je prevario u rijalitiju

OGLASIO SE IVAN GAVRILOVIĆ NAKON ŠTO JE NAPADNUT NASRED ULICE: “Glup je i nadrogiran, hteo je da se bije”

ivan gavrilović

Foto: Milan Ilić / Ringier

Ivan Gavrilović

– Vera Matović, Era Ojdanić, Željko Šašić i ja imali smo ekstremnu situaciju u Hamburgu. Došli su neki Beograđani koji su bili “na belom” i prvo su skočili na Eru: “Je li, šta je sa frizurom, je l’ si ti normalan, kakav ti jer to mini val na kosi?”. Pretili su da ga prebiju, a Vera Matović se tresla od straha – rekao je Ivan, a potom do detalja opisao jezivu scenu.

– Željko i ja smo ušli u razgovor da probamo da smirimo situaciju, kad će oni nama: “Je l’ ćete i vi da dobijete po tamburi?” Izvadio je i pištolj. Sećam se jednog hodnika i da smo se Željko i ja sakrili u ormar. On to neće da prizna, a samo me je držao za ruku i govorio mi: “Samo da izađemo živi i zdravi”. Kažem mu da izlazimo sigurno – prisetio se pevač, pa otkrio da je priča ipak imala srećan kraj.

ivan gavrilović

- Advertisement -

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Ivan Gavrilović

– Na kraju hodnika je bio neki prozorčić i ja ga izbacim napolje kroz prozor da iskoči i onda on mene vadi, a Vera i Era su ostali tamo. Na sreću naišla je policija i razrešila sve. Prekinula se zabava, ali nema veze – otkrio je Gavrilović.

Sličnih neprijatnosti imao je i sa Džejem Ramadanovskim u dijaspori.

– Sa Džejem je takođe bilo nezgodnih situacija. Bilo je tad onih četničkih klubova i sećam se da je jedan gost pitao Džekija kakav je on Srbin, a Džej mu odgovori: “Pa ja sam dimljeni Srbin” i tako ga iskulira – sa osmehom je otkrio pevač.

VIDEO: Ivan Gavrilović pobesneo na pitanje o ženi

Ivan Gavrilović pobesneo na pitanje o ženi

Najnoviji članci