back to top
mojatv

JAKOV MILATOVIĆ PODNEO OSTAVKU: Napustio sve funkcije u Pokretu “Evropa sad”

Zamenik predsednika Pokreta “Evropa sad” i aktuelni predsednik Crne Gore Jakov Milatović podneo je ostavku na sve funkcije u partiji.

“Prilikom osnivanja Pokreta Evropa sad, građanima smo obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive.

Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i napredovanju. Takođe, obećali smo drugačiju političku kulturu utemeljenu na uvažavanju različitosti i afirmisanju evropskih vrednosti.

Dosadašnji način rada je suprotan obećanom i vrednostima koje sam imao na umu prilikom stvaranja Pokreta. Iz tog razloga dajem ostavku na sve funkcije u Pokretu”, napisao je Milatović na nalogu na mreži X.

Prilikom osnivanja Pokreta Evropa sad!, građanima smo obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive. Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i…
— Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) February 24, 2024

Dodao je da je Pokret Evropa sad bio i ostaće važan deo njega.

“Jer smo zajedno ispisivali istoriju demokratskih promena u zemlji. Kao i do sada, isključivo vođen interesima građana, kao predsednik Crne Gore sve svoje kapacitete usmeriću ka realizaciji ključnih državnih prioriteta”, kazao je Milatović.

Kurir.rs/Vijesti/Preneo: P. P.

Bonus video:

00:05
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović u Budvi

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci