JANKOVIĆI SE SKUĆILI NA SELU ZA 10.000 EVRA: Dobili komplet domaćinstvo, bilo je posla, a ovako sad sve izgleda unutra (VIDEO)

U domaćinstvu, u novom domu porodice Janković u Veliševcu vlada radost. Krajem prošle godine, negde baš pred Novu godinu im se rodio sin Dimitrije, a po rođenju su ubrzo prešli i u novi dom.

“Pa pravo da vam kažem, mi smo tražili nešto da li ćemo van grada, više smo bili van grada i slučajno na televiziji smo videli emisiju gde ljudi dobijaju novu kuću i to seosko domaćinstvo, gde država pomaže mladima. Mi smo razmišljali da pokušamo, da li ćemo da uspemo i probali smo da konkurišemo.

Odemo u opštinu, raspitamo se tamo, svi su bili ljubazni, nema problema, mi ćemo pomoći sve će, to ide kako treba, samo vi nađite. Gledali smo svuda i slučajno prijateljica iz sela kaže, prodaje se kod nas u našem kraju jedna kuća.

Pogledali smo i dopalo nam se na prvi pogled. Uslovi su bili da morate da budete mlađi od 40 godina, ili da ste u bračnoj zajednici ili samohrani roditelj. U našem slučaju mi smo bračnoj zajednici, to je naša prva kupovina, prva nekretnina koju mi kupujemo, da je kuća na selu i da ispunjava sve uslove koje su pogodne za život.”

jankovići se skućili na selu za 10.000 evra: dobili komplet domaćinstvo, bilo je posla, a ovako sad sve izgleda unutra (video)

1 / 6 Foto: Agromedia Youtube Printscreen

jankovići se skućili na selu za 10.000 evra: dobili komplet domaćinstvo, bilo je posla, a ovako sad sve izgleda unutra (video)jankovići se skućili na selu za 10.000 evra: dobili komplet domaćinstvo, bilo je posla, a ovako sad sve izgleda unutra (video)jankovići se skućili na selu za 10.000 evra: dobili komplet domaćinstvo, bilo je posla, a ovako sad sve izgleda unutra (video)jankovići se skućili na selu za 10.000 evra: dobili komplet domaćinstvo, bilo je posla, a ovako sad sve izgleda unutra (video)

Od podstanara do svog krova

– Živeli smo u Ljigu kao podstanari u zgradi gde imate jednog komšiju, drugi komšija spava i neko pušta muziku, tako da beba kada dođe će biti nemoguće za uspavljivanje i tako, kažu srećni roditelji za Agromediu.

Dragan je inače živeo na selu, a njegova supruga u gradu Ljigu…

Veliki trud i rad uložili su u sređivanje, raskrčivanje. Obnova kuće u kojoj niko nije dugo živeo zahteva veliki trud da se to malo opet renovira, posadi cveće, malo bašte

- Advertisement -

Ima tu još mladih bračnih parova. Iz Veliševca se do Ljiga putuje 6 minuta, pa nije nikakav problem za posao.

– Za bebu Dimitrija ovo je pravo osveženje i mnogo lepši ambijent, nego da odrasta u stambenoj zgradi. I vazduh, čista voda, ima i različitog voća. Već tako je bilo zajedno sa kućom što kažu smokva tu, višnja, dunja, kruška, jabuka, gore svega imamo planove da posadimo i naš voćnjak, jabuke, šljive, viljamovke, kruške, volimo i grožđe.

Marija radi isto u Ljigu u apoteci kao tehničar i idu zajedno, nekad odvojeno.

Naravno odmah i što pre jer prvo što je nešto što svima znači, pogotovo ko ima malu decu, veliki su izdaci sad odjedanput odvojiti, kupiti neku bilo koju nekretninu, stan, najmanje kuću bilo šta, ali pogotovo ako znate šta je pojeo, gde mu je dete, ide na čist vazduh i nema ulice, iako prođu kola nekad, ali nije to ništa toliko da razmišlja da li će dete izaći na ulicu – bezbedno je.

Kurir.rs/Agromedia

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci