mojatv

“JOŠ JEDNA PORODICA PATI ZBOG GUBITKA SVOG SINA” Mladić (20) poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Paraćina, prijateljica otkrila potresne riječi (FOTO)

Protekli vikend obilježile su strašne saobraćajne nesreće u kojima je izgubljeno šest života.

Jedan od poginulih je mladić N. J. (20), koji je stradao u naselju Bošnjane kod Paraćina.

Nesreća se desila kada je N. J. iz Obreža, kao vozač putničkog vozila, upravljajući automobilom kruševačkih oznaka, naglo prešao u saobraćajnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, sletio sa puta i udario u objekat pored puta. Prema saznanjima, N. J. ima važeću probnu dozvolu B kategorije.

Prijatelji mladića opraštaju se od njega na društvenim mrežama, a jedna od prijateljica je podijelila potresnu ispovijest zajedno sa njegovom fotografijom.

Pored toga, mladić je bio član Kulturno-umjetničkog društva, te su se u ime svih sa kojima se S. N. veselio i družio tokom raznih koncerata, oprostili od njega.

– Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju, jer si i sam bio jedan od njih. Neka ti je večna slava! Iskreno saučešće porodici – pisali su iz KUD-a u objavi ispod koje su se nalazile fotografije mladića u nošnji.
Izvor: ( www.kurir.rs / MojaTV.rs )

Najnoviji članci

KADA SU VIDJELE UBICU SVOJE DJECE, SKOČILE SU SA STOLICA, MAJKE SE SRUŠILE: Očevidac opisao jezive scene iz sudnice! POGODILO IH JE…

Nakon što se okrivljeni Uroš Blažić pojavio na sudu, došlo je do haosa. Roditelji...

ISPUSTIO FEKALIJE U VODOVOD, IZAZVAO TROVANJE LJUDI, TRAŽI GA POLICIJA: “Primijetio sam da voda smrdi” UŽAS U Bosni i Hercegovini!

Splitska policija traži nepoznatog počinitelja koji je – slučajno ili ne – kriv za...

ISPUSTIO FEKALIJE U VODOVOD, IZAZVAO TROVANJE LJUDI, TRAŽI GA POLICIJA: “Primijetio sam da voda smrdi” UŽAS U Hrvatskoj!

Splitska policija traži nepoznatog počinitelja koji je - slučajno ili ne - kriv za...

TURIJA PONOVO OŽIVLJAVA BEĆARAC: Takmičenje u izvođenju „radosne i đavolaste“ pesme u selu kod Srbobrana

Na inicijativu Teodore Mrkajić, predsjednice KUD "Turija" iz istoimenog sela kod Srbobrana, nakon 27...