mojatv

Jovana Jeremić se uživo obratila Mariji Šerifović nakon vesti da je preko surogat majke dobila sina: “Ne mogu da lažem sebe, a onda ni vas”

– Mnogo mi je drago što je ostvarila svoj cilj, zato što je bila dovoljno hrabra da u Srbiji bude svoja. Želim joj svu sreću ovog sveta. Ima svu moju podršku i zato što je izašla u javnost i rekla: “Ja sam drugačija, ali to sam ja, ne mogu da lažem ni sebe, a onda ni vas” – rekla je Jovana Jeremić i dodala:

Blic preporučuje

Marija Šerifović je sinu Mariu odmah nakon rođenja OBEZBEDILA VAŽNU ŽIVOTNU STVAR

EVO KADA ĆE MARIJA ŠERIFOVIĆ DOVESTI BEBU U SRBIJU Sve je spremno za dolazak sina Maria u Beograd

SOBA ZA BEBU JE VEĆ SPREMNA Ovde će Marija Šerifović živeti sa sinom, luksuz je mala reč za ogroman stan u kom će Mario rasti (FOTO)

www.instagram.com

– Poštujem čestite i iskrene ljude, zato što je toga malo na javnoj sceni. Svaka joj čast na tome, žena šmeker u svakom smislu, i od srca ti čestitam na sinu, neka je živ i zdrav – poručila je Jeremićeva u jutarnjem programu.

Marija Šerifović je dobila bebu uz pomoć surogat majke. Dete se rodilo početkom decembra u Los Anđelesu. Kako je otkrila u ekskluzivnom intervjuu za “Blic”, tokom ovog dugotrajnog i komplikovanog procesa, uz nju je sve vreme bila majka Verica.

marija šerifović

Foto: Edvin Kalić / Ringier

Marija Šerifović

- Advertisement -

U intervjuu koji je Marija dala za današnji broj “Blica” otvoreno je govorila o svom putu ka danu kada je u naručje uzela svoju bebu.

– Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Bez želje da pojednostavljujem, jer je postupak zahtevan i emotivno i administrativno, ipak nije nemoguć. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem… Bezrezervno… To je na prvom mestu, bila je iskrena jedina srpska evrovizijska pobednica, a nije krila ni da se odlučila za surogat majčinstvo tek nakon što je nekoliko puta bezuspešno pokušala da iznese trudnoću.

marija šerifović

Foto: Edvin Kalić / Ringier

Marija Šerifović

– Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat majčinstvo je konačno bio moj jedini izbor.

VIDEO: Marija Šerifović i Verica odlaze po bebu

Marija Šerifović i Verica odlaze po bebu


Najnoviji članci