back to top
mojatv

“KATASTROFA! ŠTA TRAŽI SA TOLIKO STARIJIM ČOVEKOM?” Prvo oglašavanje Mionine majke zbog ćerkine afere sa oženjenim Ša – PECNULA I NJEGOVU ŽENU

Povodom novonastale situacije se prvi put oglasila Mionina majka Danijela Jovanović, koja ne krije nezadovoljstvo zbog kraja ćerkine veze sa Stanislavom, dok se, sa druge strane, trudi da ne prati ćerkin odnos sa Nenadom.

nenad aleksić ša

Foto: Zadruga Official / youtube

Nenad Aleksić Ša

– Shvatila sam da ona čeka Novu godinu, da bi videla kakva je njena situacija. Što se tiče Mione i Ša, ne pratim baš puno to. Ne gledam ih. Gledam emisije, vidim da u emisiji ne sluša ništa i nikoga, ne prati, samo priča sa njim. Šta da vam kažem – priča Danijela, koju su pripadnici sedme sile pitali da li misli da će njena ćerka ući sa reperom u vezu.

– Ne mogu da tu ništa prognoziram, ništa da pričam – rekla je za “Pink”, pa otkrila da li bi se radovala njihovoj romansi.

Pročitajte još

MIONU JOVANOVIĆ OSTAVIO DEČKO! Zbog bliskog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša doneo konačnu odluku: “Prešla je crtu”

ŠA PRIZNAO EMOCIJE MIONI Usledio hladan tuš zbog Vanje Aleksić, ovaj odgovor NIJE OČEKIVAO OD NJE

– Nikako mi se to ne dopada! Prvo, godine su u pitanju, šta ona ima da traži sa tako starijim čovekom, sa čovekom koji je približniji mojim godinama nego njenim?! Meni se to ništa ne sviđa! Takođe, taj njegov bračni status, to mora da se raščisti. Ta njegova bivša žena Vanja, šta je već, napusti ga, pa piše neke statuse na konto Mione i njega, to sam videla po novinama… Mislim, to je, po meni, katastrofa – kazala je Mionina majka, koja je na kraju razgovora poručila:

– Ne želim više da se oglašavam po novinama ni zbog čega. Čula sam se sa Stanislavom danas, dečko je to odlučio na osnovu svega što je doživeo i preživeo. Borio se za to, ali šta vredi.

- Advertisement -

Šta je, sa druge strane, dojučerašnji Mionin dečko za medije ispričao o njihovom raskidu pogledajte u odvojenom tekstu.

Najnoviji članci