back to top
mojatv

KO JE ČETVRTA ŽENA BORISA NOVKOVIĆA KOJOJ NE CVETAJU RUŽE U BRAKU Zaveo ju je dok je studirala, fotke su joj veoma slobodne, a ćerki je dala ime od samo DVA SLOVA

Susedi su na zagrebačkom Maksimiru otkrili da ih već neko vreme nisu videli zajedno, te da na njenim vratima više ne stoji prezime Novković, nego samo Volf, dok je ona na društvenim mrežama poprilično aktivna.

boris novković sa suprugom

Foto: Instagram / screenshot

Boris Novković sa suprugom

Ako je suditi po društvenim mrežama, da se zaključiti da par više nije zajedno. Iris redovno deli fotografije sa njihovom decom, dok na njima Borisa nema niti u tragovima.

Fotke atraktivne Iris su i te kako slobodne, pa nema problem da se slika razgolićena.

iris volf, supruga borisa novkovića

Foto: Instagram / screenshot

Iris Volf, supruga Borisa Novkovića

Što se tiče njegovog profila na Instagramu, jedino o čemu on piše su koncerti i muzika.

Pročitajte još

- Advertisement -

BORIS NOVKOVIĆ PRED ČETVRTIM RAZVODOM Evo šta njegova 25 godina mlađa žena objavljuje! Pevač ne krije da je TEŽAK PERIOD za njima: “Dugo smo razdvojeni”

“Doživela sam razočarenja” Poznata glumica o braku s Borisom Novkovićem: “Pobegla sam od kuće da bih se udala za njega”

O imenu njihove ćerkice, koja je rođena pre nešto više od četiri godine, naširoko se pričalo, jer ima samo dva slova – Si.

Iris i Boris su stupili u brak 2019. godine, te dobili dvoje dece – sina koji se zove Neo i gorepomenutu ćerkicu. On iz drugog braka ima još dvoje dece.

boris novković

Boris Novković

Oni su se samo nekoliko meseci posle venčanja rastali, o čemu je pevač tada otvoreno pričao za hrvatski “Story”.

– Iris i ja već smo duže vreme razdvojeni. Ipak, to je bilo u dogovoru i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima, te zajednički brinemo za kćerkicu od prvog dana. Vreme će doneti odgovore. Začuđen sam medijskim naslovima. Ni ja ni Iris nismo spomenuli reč razvod – rekao je tom prilikom pevač, koji je potom izgladio odnose sa Iris, dok sada, po svemu sudeći, ponovo nisu zajedno.

Iris je, inače, 25 godina mlađa od supruga, a upoznali su se kad je bila studenkinja modnog dizajna.

Najnoviji članci